iPhone SE hype in China, in NL vandaag te bestellen

iPhone SE

De vorige week onthulde iPhone SE is een mega succes in China. De populariteit van de nieuwe 4-inch iPhone in China blijkt volgens een rapport van CNBC. De nieuwszender weet ons te vertellen dat de SE al meer dan 3,4 miljoen reserveringen wist te grijpen. Het toestel krijgt nog ruim een dag te tijd om richting de 5 miljoen ‘Pre Orders’ te gaan.

iPhone SE focus

Met de lancering van de iPhone SE heeft Apple opkomende markten zoals China, Brazilië, Rusland en India als primaire focus. De nieuwe iPhone heeft de laagste invoerprijs ooit. Het bedrijf is van mening dat de vernieuwde 4-inch iPhone consumenten kan verleiden voor een overstap naar iPhone te maken van meer betaalbare Android-toestellen. Het succes van de SE in China kun je zien als een bevestiging van deze strategie.

Reserveren in China

Het reserveren van een toestel werkt in de regel totaal anders in China dan wij in het Westen gewend zijn. In tegenstelling tot westerse landen zijn ‘pre-orders’ in China niet 100% zeker. In China is het niet gebruikelijk om een toestel direct te betalen bij de bestelling. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Nederland. Wij betalen bij bestelling of de aankoop gaat direct maar dan via een abonnement. Het is daarom niet gegarandeerd dat de Chinezen die een iPhone SE hebben besteld, die daadwerkelijk afrekenen.

Ondanks deze onzekerheid blijft het natuurlijk een indrukwekkend aantal. 3,4 miljoen reserveringen geeft in ieder geval aan dat Apple weer een krachtig slag uithaalt met deze iPhone SE.

iPhone SE Goud populair

Volgens het CNBC rapport zijn de iPhone liefhebbers in China dol op de gouden versie. Dat toestel krijgt verreweg de meeste reserveringen op de voet gevolgd door roze goud.

De iPhone SE vanaf nu te bestellen in Nederland

De iPhone SE van Apple is populair en ook in Nederland de meest voordelige Apple. Je mag verwachten dat het toestel het in Nederland zeer goed gaat doen. Vanaf vandaag kun je de SE bestellen. Volgens Apple de “krachtigste 4-inch telefoon” ooit!

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones