iPhone X met 300 diamanten kost 34,000 euro

iPhone X met 300 diamanten kost 34,000 euro

Wanneer je van gekheid niet meer weet wat je met geld moet, kun je bij het Russische bedrijf Cavviar aankloppen. Zij maken namelijk telefoons op maat speciaal voor de allerrijksten. Neem bijvoorbeeld de speciaal met meer dan 300 diamanten gegraveerde Apple iPhone X. Voor 34,000 euro schoon aan de haak is dit toestel al voor jou! Waar wacht je nog op?

Voor twee weken geleden was het zo ver. Toen verscheen de Apple iPhone X in ons land. Zoals vanouds ging dit gepaard met de nodige hysterie en chaos. Zo stonden diverse mensen al sinds de vroege uren te wachten vooraleer de winkels in Amsterdam, Den Haag en Haarlem hun deuren openden. Helaas vingen hierbij enkele geïnteresseerden achter het net. Eveneens zoals vanouds is de nieuwe iPhone namelijk niet wijdverspreid verkrijgbaar tijdens de eerste weken na uitkomst. Apple kampt immers met productieproblemen en kan zodoende niet aan de vraag voldoen. Wanneer je echt per se nu een iPhone X wilt, kun je gelukkig altijd nog aankloppen bij Cavviar. Dit Russische bedrijf biedt op maat gemaakte toestellen aan. Goedkoop zijn ze daarom zeker niet.

Apple iPhone X ter waarde van 34,000 euro

Ook vandaag weet het bedrijf de internationale pers weer te halen. Nadat men eerder al een speciale Apple iPhone 7 op de markt bracht ter waarde van 10,000 euro doet men daar nu een schepje bovenop. Men heeft namelijk enkele Apple iPhone X toestellen gemaakt met een achterkant gemaakt van waardevolle stenen. Onder deze waardevolle stenen bevinden zich 348 diamanten. Naast diamanten is de achterzijde ook uitgerust met zilver en goud. Voor de nationalisten onder ons is er eveneens een Russisch symbool op de achterzijde geplaatst. Voor dit alles betaal je maar liefst 34,000 euro: je moet toch wat met je geld. Je krijgt dan wel het toestel gratis thuisgestuurd en maar liefst vijf jaar garantie. Handig voor wanneer er een steentje loslaat.

Over de Apple iPhone X

De Apple iPhone X is zonder twijfel dé meest spannende iPhone in jaren. Hij beschikt over een groot, vrijwel geheel oppervlakte dekkend beeldscherm mét OLED-paneel. Hierdoor is de beeldkwaliteit optimaal. Dankzij het grote beeldscherm heeft de Touch ID functie plaats moeten maken voor Face ID, oftewel gezichtsherkenning. Eventjes in je voorste camera kijken en klaar is Kees. Ook voor de fotografen onder ons biedt de Apple iPhone X meer dan waar voor zijn geld. Hij beschikt immers over een dubbele camera opstelling: ideaal voor het maken van portretfoto’s. Al dit moois heeft wel een prijskaartje. Voor het instapmodel met 64 GB opslag leg je maar liefst 1159 euro op tafel. Voor het uitgebreide model met vier keer zoveel interne opslag is de adviesprijs 1329 euro.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones