iPhone XS duwt iPhone X, 6s en iPhone SE uit de webwinkel

iPhone XS duwt iPhone X, 6s en iPhone SE uit de webwinkel

Apple direct na de iPhone XS en iPhone XR lancering drie goedkopere iPhones uit de winkels gehaald. Nu de nieuwe generatie vlaggenschepen officieel bekend gemaakt zijn kun je de iPhone X niet meer kopen. Ook de iPhone 6S en iPhone SE zijn uit de Apple winkel gehaald. Zoek je een goedkope iPhone dan moet je dus snel zijn!

Traditioneel gezien kun je nog jarenlang de oude Apple telefoons kopen. Tot de iPhone XS presentatie stond de iPhone 6S als nieuw in de Apple winkel te koop. Met de lancering van de nieuwe iPhone XS generatie gaan er in een klap drie toestellen uit de Apple webwinkel. Een logische offer van de nieuwe generatie iPhones is de oude iPhone 6S. De compacte Apple iPhone SE is ook uit de winkels gehaald. Een verrassend offer van de nieuwe generatie is het jubileum iPhone X vlaggenschip. Deze drie Apple vlaggenschepen zijn niet meer leverbaar.

iphone6srose

iPhone vlaggenschepen niet meer leverbaar

Met de lancering van de nieuwe iPhone XS generatie komt er een einde aan drie Apple iPhone modellen. De voordelige iPhone 6S is niet meer te koop en ook de oudere iPhone SE kun je nu niet meer kopen via de Apple webshop. Tot zover geen bijzonder nieuws omdat het oudere toestellen zijn. Maar Apple is de levering van de iPhone X ook gestopt. Het krachtige jubileum toestel van vorig jaar is niet meer leverbaar via de eigen website.

Apple webshop

Volgens GSMArena zou Apple de winstmarges niet hoog genoeg meer vinden. De prijzen van de iPhone X onderdelen zijn niet echt in prijs gedaald en daarmee is het voor Apple lucratiever om de goedkopere iPhone XR aan te bieden.

Scoor snel je eigen iPhone SE

De nieuwe Apple telefoons zijn groter dan ooit. Het kleinste toestel is even groot als de iPhone X. Een telefoon die groter is dan de iPhone 8. De allerkleinste iPhone SE is vanaf vandaag niet meer beschikbaar via de webshop van Apple.

iPhone SE niet meer leverbaar

Voor veel mensen is de iPhone SE een geweldig toestel en het verwijderen hiervan is een echt verlies. De compacte iPhone heeft een 4 inch beeldscherm en meet slechts 123,8 mm bij 58,6 mm met een dikte van 7,6 mm. De krachtbron is een snelle A9 processor met 2 GB aan werkgeheugen. Je kunt kiezen uit verschillende opslagruimtes en het toestel heeft een uitstekende 12 megapixel hoofdcamera. Je kunt met deze telefoon nog jaren vooruit.

Kleinste Apple iPhone vanaf nu

De kleinste iPhone die je op dit moment kun kopen vanaf de Apple website is de iPhone 7 of iPhone 8. Beide toestellen hebben een premium behuizing die waterdicht is. De afmetingen van de iPhone 7 zijn 138,3 x 67,1 x 7,1 mm. Het nieuwere iPhone 8 vlaggenschip meet 138,4 x 67,3 x 7,3 mm.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones