Iris-herkenning Galaxy Note 6 (note 7) stapje dichterbij

Iris-herkenning Galaxy Note 6 (note 7) stapje dichterbij

Een hardnekkig gerucht vertelt ons dat de Galaxy Note 6 een iris-herkenning zal hebben. Een gerucht dat sterker wordt nu deze week Samsung India de nieuwe Galaxy Tab Iris de lanceerde. De irisscanner in de nieuwe Note komt daarmee een grote stap dichterbij.

De Galaxy Tab Iris wordt niet meer beveiligd door een vingerafdrukscanner maar een biometrische apparaat, irisscanner. De Galaxy Tab Iris zal de Indiase overheidsinstellingen, banken en gezondheidszorg helpen papieren dossiers drastisch te verminderen.

Galaxy Tab Iris

De tablet heeft een 7-inch beeldscherm met een resolutie van 1024×600 pixels. Een 1,2 GHz quad-core processor gecombineerd met 1,5 GB aan werkgeheugen brengen het apparaat tot leven en er is 8 GB opslagbeschikbaar. Achterop prijkt een 5-megapixel camera en de irisscanner. De Tap werkt op Android 5.0 Lollipop. Zoals je ziet geen high-end specificaties maar als je kijkt naar het doel van de Tab dan zullen ze zeker voldoen. Zo krijgen de Overheid, Medische sector en het bankwezen in India een niet al te prijzig apparaat dat wel voldoet aan de aller nieuwste beveiliging.

Galaxy Tab Iris

Samsung Galaxy Note 6 geruchten

Terwijl de geruchten van de irisscanner in de nieuwe Galaxy Note 6 sterker worden dankzij de Galaxy Tab Iris, gaan er andere geruchten die stellen dat Samsung de Note 6 overslaat. Het bedrijf zal de komende Note onder de naam Galaxy Note 7 lanceren. Samsung meent dat potentiële kopers van de Samsung Galaxy Note 6 het gevoel krijgen dat de Note 6 achterhaald is. Aangezien Samsung’s andere vlaggenschip al een stap verder is, de Galaxy S7. Het Koreaanse bedrijf heeft hier misschien wel een punt. Het is natuurlijk veel duidelijk als het bedrijf in één jaar ook onder één modelnummer toestellen lanceert.

We verwachten de nieuwe Galaxy Note met een metalen behuizing en een 5,8-inch Quad-HD AMOLED beeldscherm. De ‘Note 7’ dankt zijn snelheid waarschijnlijk aan een Qualcomm Snapdragon 823 processor. Eerdere bronnen suggereerde dat de Snapdragon bijgestaan wordt door een splinter nieuwe LDDR4 6 GB werkgeheugen. Smartphone fabrikanten liepen bij stijgende GB’s in LDDR4 geheugen vast door dat de geheugens te veel energie opslurpten. Samsung heeft dankzij de ontwikkeling van zijn 10nm LDDR4 een werkbare variant ontwikkeld. Een forse 4000mAh batterij voorziet het toestel van energie.

Blijf op de hoogte van al het Samsung Galaxy Note 6 of Note 7 nieuws bij Telefoonabonnement.nl.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones