Is dit dan de Apple iPhone SE2?

Is dit dan de Apple iPhone SE2?

Het gerucht over een mogelijke iPhone SE2 hing al lang in de lucht. Dat gerucht wordt deze week versterkt door Onleaks. De smartphone lekker toont ons alvast een mogelijk ontwerp van de Apple iPhone SE2.

Naast Evan Blass is Steve H of OnLeaks een betrouwbare bron als het gaat om smartphone lekken. De lekker heeft echter aangegeven dat de SE2 afbeeldingen gemaakt zijn met informatie uit bronnen die hij niet heeft kunnen verifiëren. Het blijft dus nog onduidelijk of Apple een iPhone SE2 presenteert. We weten niet zeker of het compacte vlaggenschip verschijnt. Het is ook onduidelijk of het ontwerp overeenkomt met dit concept. De beelden zijn echter duidelijk en hebben veel weg van de concepten die we eerder al zagen van Concept Creator.

Apple iPhone SE2 model

Het kan maar zo dat Apple opnieuw een compacte iPhone lanceert. Een relatief goedkoop model met klein beeldscherm en degelijke specificaties zoals de iPhone SE. Het is namelijk al weer twee jaar geleden dat de 4 inch Apple verscheen en dan is het tijd voor vernieuwing. Zoals we zien verwacht men dat Apple kiest voor de oude vertrouwde look van de iPhone 5. Een smartphone met strakke behuizing die enigszins rechthoekig is te noemen. Het grote verschil met de iPhone SE is natuurlijk het grote beeldscherm dat vrijwel de volledige voorkant inneemt. Daarnaast heeft de iPhone SE2 natuurlijk geen 3,5 mm koptelefoon ingang. Daar hield Apple al mee op bij de iPhone 7.

iPhoneSE2 concept

Verwachte specificaties iPhone SE2

Wat mogen we binnen de stijlvolle en moderne behuizing verwachten aan specificaties? Waarschijnlijk is de voordelige iPhone uitgerust met een compact Retina beeldscherm dat iets groter is dan 4 inch. Binnen de premium behuizing mag je de A11 of A10 processor van Apple verwachten met 2 GB aan werkgeheugen. Op het gebied van de camera’s is de iPhone SE2 in lijn met de iPhone 7 of iPhone 8.

Nu er meer en meer berichten over een mogelijke iPhone SE2 verschijnen is dat goed nieuws voor de Apple fans. Mocht het vlaggenschip dit jaar verschijnen dan kun je het nog in het eerste half jaar van 2018 verwachten.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding