10 oktober 2015 door in OnePlus.

OnePlus zou zich niet alleen bezig houden met het maken van smartphones. Ook deze fabrikant zal de stap willen maken naar een smartwatch. Vele telefoon fabrikanten hebben al zo’n smartwatch uitgebracht, en als we deze foto mogen geloven, dan is OnePlus daar ook bezig mee. Ruim een jaar geleden werd er al eens gesproken over een smartwatch van OnePlus, de zogenaamde OneWatch, maar tot op heden hebben we helaas nog niks mogen zien.

Over de OneWatch

Wellicht dat dat binnenkort veranderd. Er wordt namelijk gesproken over een persevenement van OnePlus, dat op 12 oktober plaats zal vinden in India. Hier zal waarschijnlijk de OnePlus X worden aangekondigd. Maar wellicht is er plaats voor meer, bijvoorbeeld voor de OneWatch.

onewatch

Volgens de afbeelding die we gevonden hebben, wordt de OneWatch beschermd door een 2.5D Gorilla Glass van Corning. Het bandje is gemaakt van leer, en de behuizing van het horloge zelf is van roestvrij staal. Opvallend is het scherm, dat volgens de tekening niet rond is, maar meer weg heeft van een rechthoek.

Onduidelijk is welk Operating System (OS) deze smartwatch zal gebruiken. Zal OnePlus weer kiezen voor CyanogenMod, maar dan een extra aangepaste versie voor de smartwatch, of zal het bedrijf toch kiezen voor Android Wear?
Over de beschikbaarheid van dit horloge is ook nog onduidelijkheid, maar wellicht dat het dus op 12 oktober wordt getoond. Hier zal dan waarschijnlijk ook de prijs van de smartwatch bekend gemaakt worden, wat nu ook nog gissen is.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones