Je telefoon als zelfscanner in de Albert Heijn

Je telefoon als zelfscanner in de Albert Heijn

Vergeet even de zelfscanner en de fysieke bonuskaart. De smartphone in je broekzak wordt de nieuwe zelfscanner, aldus Albert Heijn. In de voorgaande maanden is het nieuwe concept al uitgebreid getest in zo’n vijf winkels en wordt nu uitgerold naar zo’n tweehonderd van achthonderdvijftig winkels.

Extra optie

All you need is a smartphone. En de Appie-app: deze is zowel voor iOS- als Android-gebruikers te downloaden. Daarmee kun je de boodschappen scannen, in je kar/mand stoppen en vervolgens afrekenen bij de zelfscanner. Dat maakt het snel, makkelijk en overzichtelijk.

De winkels waar je tot nu toe al zwaaiend met je zelfscanner de boodschappen kunt doen, zijn er per direct op aangepast om ook deze mobiele transacties te kunnen voldoen. Met deze extra optie voor het zelfscannen hoopt de supermarktketen het boodschappen doen nóg makkelijker te maken.

Appie-app

Met Appie kun je onder andere bladeren door de Allerhande (het receptentijdschrift van de AH) en ingrediënten aan je digitale boodschappenlijstje toevoegen. Ook kun je daarbij gebruik maken van spraakherkenning of kiezen uit je eerdere aankopen.

Deze lijst aan boodschappen kun je ook nog eens aanpassen aan de route door de Albert Heijn om de hoek.  En terwijl je de boodschappen doet, kun je deze afstrepen. Dat kan ook via je computer of tablet. Wat je ook kunt doen: je boodschappenlijstje omzetten in een digitale bestelling. Komen ze ’t brengen. Handig toch?

Download ‘m in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones