11 juli 2014 door in Algemeen.

droid_con150Droidcon is het grootste evenement voor Android ontwikkelaars en geïnteresseerden in alles wat met Android te maken heeft. Van 23 – 25 november wordt Droidcon voor de vierde keer achter elkaar georganiseerd in Amsterdam en jij maakt kans op twee gratis kaarten. Hoe? Houd onze facebook pagina in de gaten om erachter te komen hoe je deze kaarten kan winnen.

Over Droidcon

App ontwikkelaars zullen er ongetwijfeld van gehoord hebben. Droidcon is verreweg het bekendste en grootste evenement voor Android ontwikkelaars in Nederland. Dit jaar wordt Droidcon voor het vierde jaar in Nederland georganiseerd en vindt plaats van 23-25 november in Amsterdam. Tijdens het evenement zullen er net als voorgaande jaren weer vele interessante sprekers zijn die je informatie geven over de nieuwste trends op het gebied van mobiele apps voor Android.

Voorgaande jaren waren o.a. Nick Butcher van Google, Martin Kruze van T-Labs en Sanyu Kiruluta van RIM (BlackBerry) te gast. Het is nog even afwachten welke sprekers er dit jaar komen, maar de verwachtingen zijn hoog. Android is enorm aan het ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan AndroidWear, waarbij het besturingssysteem speciaal wordt ontwikkeld voor wearables. Ook wordt op zeer korte termijn de veelbesproken Google Glass gelanceerd in Nederland en komt google met een nieuwe versie van Android voor smartphones en tablets.

Ticketverkoop Droidcon 2014 gestart

Enkele weken geleden is de kaartverkoop gestart en wij mogen twee gratis kaarten weggeven. Wil je weten hoe? Like onze facebookpagina en lees als eerste wat je moet doen om kans te maken op twee gratis kaarten.

Wil je liever de kaarten direct bestellen? Ook dat kan! Sinds 26 juni is Droidcon gestart met de kaartverkoop. Hoe eerder je er bij bent, hoe voordeliger je jouw ticket kunt bemachtigen. Droidcon verkoopt nog een aantal Early Bird tickets voor een bedrag van € 50,-. Zodra deze zijn uitverkocht kosten de tickets € 125,-. Daarna betaal je de standaard prijs van € 195,-.

Wacht dus niet te lang en bestel vandaag nog je Early Bird ticket.

Alvast in de stemming komen? Bekijk beelden van Droidcon 2013

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones