26 april 2016 door in Apple.

Het is 2016 en dat betekent dat er weer een geheel nieuwe generatie iPhone’s aan zit te komen. Persoonlijk ben ik altijd erg fan van de even-jaren, want dat betekent dat ik mijn abonnement weer mag verlengen en het tijd wordt voor een nieuwe iPhone en ook dit jaar kijk ik met veel nieuwsgierigheid uit naar de komst van de iPhone 7. Traditiegetrouw kunnen we nu weer een geheel nieuwe versie (of versies) verwachten. Zo is het bij de overgang van de iPhone 3GS naar 4 gegaan. Bij de 4 naar de 5 werd het scherm groter gemaakt en met de komst van de iPhone 6 bracht Apple zijn eerste phablet op de markt. Kunnen we dit jaar ook weer een grote variant verwachten? Of kiest Apple ervoor om toch een kleinere iPhone uit te brengen? En komt er mogelijk een iPhone 7 Pro op de markt? De eerste geruchten daarover gaan al de rondte en zojuist hebben wij een (niet direct serieus te nemen) benchmark van de iPhone 7Pro ontdekt.

Benchmark gespot van de iPhone 7Pro

Oké, allereerst is het belangrijk om te weten dat we deze benchmark niet direct serieus nemen. Maar mogelijk is het een voorbode op wat we de komende tijd kunnen gaan verwachten. Via een betrouwbare bron die wij gebruiken die doorgaans vrij snel correcte benchmarks van toekomstige toestellen weet te vinden hebben wij ditmaal een benchmark ontvangen van de zogeheten iPhone 7Pro. Dit toestel draait volgens de benchmark op Android. Daarnaast maakt het toestel volgens deze benchmark geen gebruik van een Apple processor en zou hij een processor bevatten dat beschikt over 8 kernen. Iets wat we nog niet eerder hebben gezien bij Apple. Ook heeft het toestel volgens deze benchmark 2 GB RAM geheugen.

iphone-7-pro-benchmark

Kunnen we de iPhone 7Pro ook echt verwachten?

Of de iPhone 7Pro eraan zit te komen en wat we precies kunnen verwachten is vooralsnog geheel onduidelijk. Wellicht kunnen we deze benchmark gebruiken om hier een discussie over op te starten. We gaan de komende tijd onze speurneuzen in ieder geval hun uiterste best laten doen om zoveel mogelijk over deze mogelijke nieuwkomer te ontdekken. Houd onze website dan ook goed in de gaten voor nieuws over de nieuwe iPhone 7 en mogelijke iPhone 7Pro en iPhone 7Plus.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones