2 januari 2014 door in KPN.

kpn-mobiel-internetBen je klant van KPN, Hi of Telfort en heb je nog geen hypermoderne smartphone die 4G ondersteunt? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. De komende maand verhoogd KPN voor al haar klanten en die van haar dochterbedrijven Hi en Telfort de snelheid van 3G internet. Met een 3G internet verbinding kan je binnenkort een stuk sneller gebruik maken van browsen, apps downloaden, streamen en meer. Deze verhoging start begin januari en loopt tot uiterlijk 23 januari. Zodra de snelheid bij jou is doorgevoerd ontvang je hierover een sms bericht.

3G internet snelheden van KPN, Hi en Telfort worden verhoogd

De komende weken worden door de providers KPN, Hi en Telfort de snelheden van hun 3G mobiel internet abonnementen verhoogd naar de maximale snelheid voor 3G. Bij KPN en Hi ligt deze snelheid op 14,4 Mbps en 2Mbps upload. Ben je een Telfort klant en maak je gebruik van de zogenaamde “InternetVersneller” dan gaat jouw snelheid ook naar 14,4 mbps. Voor de Telfort klanten die geen InternetVersneller hebben wordt de maximale snelheid 7 mbps.

KPN voert deze verhoging uiterlijk op 23 januari 2014 door. Het kan heel goed zijn dat het in jouw geval al eerder gebeurd. Zodra je snelheid omhoog is gezet ontvang je hierover een automatisch sms bericht.

Dekking KPN mobiel internet

De maximaal haalbare snelheid voor 3G internet is op dit moment in 75% van Nederland haalbaar. De resterende 25% zal op korte termijn hiervoor in aanmerking komen. 4G heeft op dit moment een dekking van 80 procent in Nederland. Dat wilt dus zeggen dat voor 80 procent van Nederland geldt dat hier de maximaal haalbare snelheid wordt gerealiseerd.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones