18 april 2013 door in KPN.

4g kpnBen je klant van KPN en woon je in de omgeving Den Haag of Rotterdam? Dan heb je geluk. KPN start nog dit voorjaar met het beschikbaar stellen van 4G in jouw regio.

KPN was al eerder gestart met het uitrollen van 4G in o.a. de steden Amsterdam, Alphen aan de Rijn, Haarlem en Zaandam en willen op zeer korte termijn de rest van Nederland hierbij betrekken. Van Noord Holland gaat KPN nu verder door naar beneden. In de zomer is Utrecht aan de beurt.

Prijzen van KPN

De 2500 MB databundel met 4G blijft dezelfde prijs houden als de 3G variant. De kosten hiervan blijven € 25,- per maand. Verder komt er een 5000 MB mobiel internet abonnement voor € 35,- per maand. Snelheden zullen liggen op 25 Mbps en 50 Mbps.

Geschikte smartphones voor KPN 4G

Niet iedere smartphone is zomaar geschikt voor het nieuwe 4G netwerk. Helaas zijn dit slechts een beperkt aantal. O.a. de Nokia Lumia 920 en Lumia 820 werken momenteel met KPN 4G netwerk. Een iPhone 5 die wel compatible is met 4G werkt niet met het KPN netwerk omdat deze op een andere frequentie is ingesteld.

Nieuwsgierig naar alle 4G telefoonabonnementen?
Op Telefoonabonnement.nl vergelijk je eenvoudig telefoon abonnementen van alle providers.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones