Laatste Motorola Moto Z3 beelden, specs en geruchten

Laatste Motorola Moto Z3 beelden, specs en geruchten

De Motorola Moto Z lijn is de modulaire premium lijn van Motorola. Naast het aankomende Moto Z3 vlaggenschip zien we dit jaar ook de lichtere Motorola Moto Z3 Play. Dit mag je verwachten van het mid-range modulaire toestel.

De Motorola Moto Z3 Play wordt een krachtige smartphone voor het middensegment. Het toestel is net zoals zijn voorgangers de Motorola Moto Z Play en Z2 Play modulair. De oude Moto Mods passen ook dit jaar weer op de magnetische achterkant. Daarmee heeft Motorola natuurlijk minder vrijheid in het uiteindelijke ontwerp. Dit weekend heeft Evan Blass ons alvast de looks van het aankomende toestel getoond. Tijd voor een overzicht van wat we allemaal mogen verwachten

Motorola Moto Z3 design

Net zoals de Motorola Moto Z2 Play is ook de Motorola Moto Z3 Play modulair. De achterkant is magnetisch dankzij de 16-punts connector koppel je allerlei speciale modules aan de smartphone. Hierdoor is de achterkant vrijwel hetzelfde gebleven. Toch kun je een aantal zichtbare wijzigingen zien in het nieuwe Motorola ontwerp. De fabrikant heeft de 16-punts connector net wat anders vormgeven en de flinke cameraheuvel biedt nu ruimte voor twee hoofdcamera’s. Aan de voorkant zien we de grootste wijzigingen. De Motorola Moto Z3 Play is namelijk helemaal van deze tijd met een groot 6 inch beeldscherm dat vrijwel de volledige voorkant inneemt. Zelfs de onderste rand is slank en de vertrouwde ovale home knop met geïntegreerde vingerafdrukscanner is niet meer aanwezig. Motorola de vingerafdrukscanner verwerkt in de flinke power knop zoals Sony dat regelmatig deed.

Motorola Moto Z3 Play new

Motorola Moto Z3 Play specs en geruchten

Het grote 5,5 inch beeldscherm van de Motorola Moto Z2 Play is nog groter geworden. De Moto Z3 Play heeft namelijk een 6 inch beeldscherm met een vermoedelijke beeldverhouding van 18:9. Door de slanke randen rondom dit beeldscherm is de grootte van het toestel gelijk gebleven. Dat is nodig zodat de oude Mod’s op dit toestel passen. Men verwacht de nieuwe Snapdragon 636 processor van Qualcomm als krachtbron. Je kunt rekenen op 4 GB aan werkgeheugen en minstens 32 GB opslagruimte. Het voordeel van deze nieuwe Snapdragon processor is moderne 4G connectiviteit en Bluetooth versie 5.

De Motorola Moto Z3 Play is uitgerust met een 3000 mAh batterij en heeft Android 8.1 Oreo als besturingssysteem. De dual hoofdcamera bestaat uit een 12 megapixel lens met 8 megapixel lens en dual LED flitser. Verwacht phase detection autofocus en een uitgebreid camera menu. Selfie maak je met de 5 megapixel camera aan de voorkant.

Vorig jaar werd de Motorola Moto Z2 Play op 1 juni gelanceerd en later die maand zagen we pas de Motorola Moto Z2 Force. Voor dit jaar verwachten we een vergelijkbaar tijdsbestek. Niet lang na de lancering van beide toestellen kun je hier het beste Motorola Moto Z3 Play abonnement vergelijken.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones