Nieuw lek toont LeEco Le Pro 3 met SD 821 & 8GB RAM

LeEco Le Pro 3

Nieuwe bronnen vermelden twee nieuwe waanzinnige vlaggenschepen van LeEco. De ambitieuze Chinese fabrikant lanceert 21 september zijn nieuwe LeEco Le Pro 3. Er zullen twee varianten verschijnen. Beide met de Snapdragon 821 processor van Qualcomm en een met wel 8 GB aan werkgeheugen.

ASUS kaapte de eer voor LeEco’s neus weg van eerste smartphone met de Snapdragon 821 processor. Maar deze maand krijgt de LeEco waarschijnlijk wel de eer van eerste toestel met 8 GB aan werkgeheugen.

Nieuwe LeEco vlaggenschip

Volgens de nieuwe geruchten uit China verschijnen er twee vlaggenschepen van LeEco. Ze worden verwacht tijdens een evenement op 21 september. We wisten al dat LeEco werkt aan een toestel met 8 GB RAM en met dit nieuws zijn die geruchten versterkt. We zullen het 21 september met zekerheid kunnen zeggen of de Le Pro 3 het eerste toestel is met 8 GB aan werkgeheugen.

LeEco Le Pro 3

 

Specs Le Pro 3

We verwachten de LeEco Le Pro 3 in twee versies van 6 GB geheugen en 8 GB werkgeheugen. Beide bestaan uit een geborsteld metalen behuizing en 2.5D glas. De toestellen verschillen daarnaast ook in grootte en camera’s.

LeEco Le Pro 3 met 6 GB werkgeheugen

De versie met de ‘laagste’ configuratie is waarschijnlijk al sneller dan zijn voorganger de LeEco Le 2 Max. Het toestel krijgt een 5,5 inch Full-HD beeldscherm met 1080p resolutie. Uitgerust met de nieuwste Qualcomm Snapdragon 821 processor, 6 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. Je mag het apparaat met recht een vlaggenschip noemen. Aan de achterkant vinden we een 16-megapixel camera en voorop tref je een 8-megapixel camera. Met zulke zware specificaties heb je ook een flinke batterij nodig. Het toestel heeft een 4.070 mAh accu

LeEco Le Pro 3 met 8 GB werkgeheugen

De top versie van de Le Pro 3 heeft een 5,7-inch 2K beeldscherm. Het toestel wordt ook aangedreven door een Snapdragon 821 processor van Qualcomm met 8 GB aan werkgeheugen en 256 GB opslagruimte. Een 5.000 mAh batterij geeft de smartphone stroom en achterop prijkt een 13-megapixel camera en voorop tref je een 16-megapixel selfie camera.

De cameraopstelling verraad al een beetje dat het toestel vooral voor de Chinese markt is bedoelt. Juist in China is men vooral gecharmeerd van grote toestellen met goede selfie camera’s en veel werkgeheugen. Eén van de redenen dat Samsung toch overstag is gegaan met een 6 GB Galaxy Note 7.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones