Lenovo brengt Moto Mod uit voor direct printen van...

Lenovo brengt Moto Mod uit voor direct printen van...

De Motorola Moto Z-lijn staat bekend om zijn modulaire karakter. Moeiteloos plaats je allerhande uitbreidingen op het toestel. Vandaag presenteert Lenovo, het moederbedrijf van Motorola, een nieuwe uitbreiding: de Polaroid Insta-Share Printer Moto Mod. Een hele mond vol. Je kunt er direct foto’s mee printen die je zojuist met je telefoon hebt gemaakt. 

Dat maakt het bedrijf bekend vandaag middels een gepubliceerde video.

Motorola is weer terug van weggeweest. Nadat het enkele jaren wat minder ging met het bedrijf, is de weg omhoog weer ingezet. Zo bleek onlangs dat Motorola de vijfde grootste smartphonefabrikant in de Verenigde Staten is: een knappe prestatie. Dit heeft men vermoedelijk grotendeels te danken aan het modulaire karakter van diens toptoestellen: de Moto Z-lijn. Deze telefoons zijn uitbreidbaar met allerhande toepassingen zoals camera’s, groothoeklenzen en bijvoorbeeld battery-packs. Het mooiste van alles is het gemak waarmee je deze uitbreidingen plaatst. Je klikt ze simpelweg op de achterkant van je toestel, bijvoorbeeld de Motorola Moto Z2 Force, en de magneten zorgen ervoor dat alles direct werkt.

Nieuwe printer op komst

Vandaag kondigt Lenovo, dat sinds enkele jaren Motorola onder haar hoede heeft genomen, een nieuwe uitbreiding aan. Met de Polaroid Insta-Share Printer Moto Mod kun je direct foto’s printen die je zojuist hebt geschoten met je telefoon. Hierbij worden de foto’s op 7.6 X 5 cm formaat gepubliceerd, oftewel het standaard polaroid formaat. Ook deze toepassing klik je gemakkelijk op de achterkant van je toestel. In totaal kan de printer tien foto’s publiceren in één keer: daarna moet je hem weer bijvullen. Foto’s hebben een folie over de achterkant. Indien je dit folie verwijdert komt de zelfklevende laag tevoorschijn waardoor je de foto’s direct kunt opplakken. Op welke materialen de foto allemaal blijft plakken, heeft men niet bekend gemaakt.

Lenovo Motorola Moto Z2 force

Niet goedkoop

Klinkt goed, toch! Helaas is hij wel behoorlijk prijzig. Je bent maar liefst 199 dollar kwijt om hem in huis te krijgen. Een prijs in euro’s heeft men niet bekend gemaakt maar uit ervaring weten we dat prijzen in de Verenigde Staten vaak één op één gekopieerd worden naar Europa. Dit zou betekenen dat hij maar liefst 199 euro kost, mede dankzij de toevoeging van diverse hier geldende belastingen. Het papier waarop je de foto’s publiceert kost ongeveer vijf euro voor tien stuks. Wanneer de printer in Nederland uitkomt, is nog niet bekend. Indien het zo ver is melden wij ons weer!

Bekijk het laatste nieuws over Lenovo:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones