8 december 2014 door in LG.

LG-L70Vergeet Android of iOS even: binnenkort brengt LG haar eerste Firefox-smartphone uit in Japan. Deze wordt uitgebracht in de al bestaande LG L-serie. Dat beweert @upleaks, die met zijn geruchten lekker op dreef is in de aanloop naar de kerstdagen. Het besturingssysteem Firefox OS is vooral geschikt voor goedkope toestellen in opkomende markten. Volgens de lekker zal het toestel de LG L25 heten.

LG L-serie

De LG L-serie bestaat uit nette toestellen met een betaalbare prijs. Heel uitgebreid zijn ze niet dus dat hoeven we ook niet te verwachten de de LG L25. De telefoon zou op zeer korte termijn beschikbaar komen op de Japanse markt. De Firefox-smartphone zal worden aangeboden door KDDI, een Japanse provider. We wachten LG af. Wordt er nog meer bekend of moeten we een officiƫle aankondiging afwachten?

@upleaks zet zijn geruchten wat kracht bij door het plaatsen van een vermeende sketch en specificatieoverzicht. Daaruit kun je al aflezen dat de telefoon een HD-scherm van 1280×720 pixels heeft en 4G ondersteunt. Ook lezen we 1,5 RAM-geheugen en 16 GB opslag.

Firefox OS

Het Firefox OS lijkt steeds populairder te worden onder fabrikanten. MeerdereĀ fabrikanten met goedkope telefoons gebruiken het besturingssysteem ook, zoals Huawei en Alcatel.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones