3 april 2014 door in LG.

lg-logoVanaf deze week liggen de LG-telefoons uit de nieuwe L-serie in de Nederlandse winkels. De adviesprijs van de goedkope smartphones varieert van 99 tot 199 euro.

De goedkoopste telefoon uit de serie is de LG L40. De telefoon heeft een 3,5 inchscherm met 480 bij 320 pixels. De L40 heeft een opslagruimte van 4 GB en een werkgeheugen van 512 MB. Daarnaast heeft de telefoon een dualcore-processor van 1,2 GHz en is hij uitgerust met een 3.0 megapixel-camera.

De tweede smartphone uit de L III-serie is de LG L70. Deze telefoon kost 149 euro en dus 50 euro meer dan de L40. Daarvoor krijg je een beter scherm van 4,5 inch met 800 bij 480 pixels. Ook het werkgeheugen is groter dan de L40 (1 GB) en de camera is met 5.0 megapixel iets beter.

Het topmodel uit de serie is de LG L90, die voor 199 euro te koop is. De telefoon is voorzien van een 4,7 inch-scherm (960 bij 540 pixels) en heeft een opslagruimte van maar liefst 8 GB. Daarnaast is er net als bij de L70 een werkgeheugen van 1 GB. De camera is ook aanzienlijk beter (8.0 megapixel).

Knock Code

Alle telefoons uit de L III-serie draaien op Android 4.4 (KitKat) met aangepaste LG-software. Die software zorgt onder andere voor de zogenaamde ‘Knock Code’. Daarbij kunnen gebruikers de telefoon ontgrendelen door meerdere keren op het scherm te tikken. Handig als de telefoon bijvoorbeeld op tafel ligt, waardoor er geen ‘power-knop’ meer hoeft te worden ingedrukt.

Daarnaast is er ook een speciale ‘Guest Mode’, waardoor je de smartphone ongestoord kan uitlenen. Door middel van een ander patroon komt de gast via een andere, beveiligde toegang binnen. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat er privégegevens worden bekeken.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones