LG brengt officiële TV-reclame uit voor LG G6

LG brengt officiële TV-reclame uit voor LG G6

LG heeft een nieuwe televisie reclame waarmee zij ons alvast opwarmen voor het nieuwste vlaggenschip, de LG G6. De timing is opmerkelijk te noemen aangezien ook Samsung vandaag een belangrijk media-moment heeft. Bewust of niet?

LG G6 komt eraan

Niet alleen Samsung is bezig met de lancering van hun nieuwste vlaggenschip. Ook het eveneens Zuid-Koreaanse LG is druk in de weer om zijn nieuwste vlaggenschip, de LG G6, onder de aandacht te brengen. Ditmaal toont de fabrikant een officiële televisie-reclame van een halve minuut. Het filmpje is vannacht (Nederlandse tijd) uitgekomen, dus vlak voor de aankondiging van de Samsung Galaxy S8 (Plus) vanmiddag. Is LG van plan om Samsung te jennen of is het gewoon puur toeval? Hoe dan ook, het maakt ons in ieder geval weer iets enthousiaster!

Opwarmertje

De video laat vooral zien wat het toestel allemaal kan. Gisteren schreven wij al over een video die liet zien welke functies LG aan de camera heeft toegevoegd in het nieuwste vlaggenschip. De zojuist verschenen video laat meer zien wat het toestel over het algemeen kan: zoals gemakkelijk schakelen tussen verschillende apps. Ook zien we dat het toestel in de regen gebruikt kan worden door zijn IP68-certificaat. Tot slot toont de video hoe het toestel er van zowel de voor- als achterkant uitziet. Uiteraard is het een reclame en is hij gemaakt om jou enthousiast te maken voor het toestel. De reviews zijn tot nu echter lovend. Goed te begrijpen, als je ziet wat er aan specificaties meegeleverd wordt.

Binnenkort in Nederland

De LG G6 komt waarschijnlijk spoedig uit in Nederland. Het toestel valt alvast te bestellen bij partijen als T-Mobile. In China is hij al verkrijgbaar. De G6 is het nieuwe vlaggenschip van LG en beschikt over een 5.7 inch IPS LCD-display. Onder de motorkap treffen we een Snapdragon 821 chipset welke beschikt over vier kernen. De GPU is een Adreno 530 en het toestel beschikt over 32GB of 64GB intern geheugen. In Nederland krijgen we de 32GB versie. Ook zal het toestel lekker snel functioneren met maar liefst 4GB aan werkgeheugen. Foto’s schiet je aan de achterkant met een 13 megapixel dual-camera. Voor de selfies beschikken we over een 5 megapixel-camera.

 

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones