26 november 2013 door in LG.

lg-logoHet moet niet gekker worden. We hebben al smartphones met een gebogen scherm. Denk bijvoorbeeld aan de Samsung Galaxy Round. Onlangs hebben we het ook gehad over een kneedbare smartphone, what’s next? Juist! Een buigbare smartphone. De LG Flex 2 is de opvolger van de Flex en zal het eerste toestel zijn dat je daadwerkelijk kan buigen.

Zelf te buigen smartphone

Een gebogen scherm die je ook zelf kan buigen. Hij is dus flexibel. Vandaar de benaming Flex. LG is flink aan de weg aan het timmeren en doet er alles aan om alsnog een nummer 3 positie te kunnen bemachtigen in de wereld van smartphones. De Flex 2 bestaat uit een buigbaar scherm in een behuizing van buigbaar rubber. Doordat zowel het scherm als de randen buigbaar zijn wordt het toestel flexibel en kan je hem dus echt buigen.

Beschikbaarheid in Nederland

De LG Flex is op dit moment alleen beschikbaar in Zuid-Korea en komt waarschijnlijk niet naar Nederland. Het is dan ook de vraag of de opvolger wel naar ons land zal komen. Er gaan geruchten dat de LG Flex 2 in het tweede kwartaal van 2014 uitgebracht gaat worden. We houden je op de hoogte.

LG-G-Flex-2

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones