LG G3 en Huawei Ascend P7 beste smartphones 2014

HuaweiDe Huawei Ascend P7 is door EISA verkozen tot beste smartphone van het jaar. De Europese vakjury reikt de EISA Awards jaarlijks uit aan de beste consumentenelectronica van het afgelopen jaar. Naast de Huawei-telefoon zijn ook LG en Samsung in de prijzen gevallen.

De EISA Award voor de beste consumentensmartphone van 2014 is zoals gezegd naar de Huawei Ascend P7 gegaan. In het verleden wonnen ook telefoons als de Samsung Galaxy S3, de Ascend P6 en de HTC One al de presigieuze prijs. In de vakjury van de EISA Awards zitten redacteuren van meer dan 50 technologiebladen uit 20 Europese landen.

Ascend P7

De jury prijst in het rapport de Huawei Ascend vanwege zijn dikte, de snelheid en de camera. Met 6,5 mm is de P7 één van de dunste smartphones van dit moment. Daarnaast heeft het toestel voor selfies een 8.0 megapixelcamera aan de voorkant, en op de achterzijde een 13.0 megapixelcamera.

Best Advanced Smartphone

Ook de LG G3 valt in de prijzen en neemt de Award mee van de European Advanced Smartphone 2014-2015. Het juryrapport meldt dat de telefoon de prijs heeft ontvangen vanwege de smalle rand van het grote scherm, en ook de indrukwekkende camera wordt geprezen.

Beste Cameratelefoon

De Samsung Galaxy K Zoom heeft een prijs gewonnen in de categorie voor de beste smartphonecamera. De telefoon is voorzien van een zoomlens waarmee tot 10 keer optisch kan worden ingezoomd. De vakjury vindt dat de K Zoom een geweldige beeldkwaliteit biedt, vooral in situaties met weinig licht.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones