LG G4 neemt nieuwe interface LG UX 4.0 mee

LG G4 neemt nieuwe interface LG UX 4.0 mee

LG heeft bevestigd dat een nieuwe interface zijn debuut zal maken op de LG G4: LG UX 4.0. Met deze nieuwe softwareschil bovenop Android zal de gebruiker veel vrijheid krijgen om het toestel naar zijn of haar smaak aan te passen. Er is duidelijk aandacht gegeven aan functionaliteit boven vormgeving. Online is er al een voorproefje te vinden en we nemen deze graag met je door.

Simpel, gestroomlijnd en aanpasbaar

LG UX 4.0 is vooral gericht op jou als gebruiker. De filosofie erachter is dat de gebruiker het toestel naar zijn of haar smaak aan moet kunnen passen en dat geeft vele mogelijkheden. De vormgeving is niet heel erg verschillend ten opzichte van de interface die we terugzien in de LG G3. Het is vooral de functionaliteit die de boventoon voert in de update. De focus volgens LG is puur om een simpel, gestroomlijnde en aanpasbare gebruikerservaring te bieden.

LG Ux 4.0

Fotografie

Vooral wat betreft fotografie zouden er vele aanpassingen doorgevoerd zijn. Door twee keer op de volume down button op de achterkant van je toestel te drukken zou de camera gestart worden én wordt de foto meteen gemaakt. Of je de camera-app nou aan hebt staan of niet. Ook wordt er gesproken over de Expert Camera Mode.

Je fotoalbum wordt overzichtelijker gemaakt: je telefoon houdt behalve de tijd ook je plek bij. Als je op verschillende tijden maar op dezelfde plek een foto maakt, worden deze automatisch bij elkaar in een album geplaatst.

Slimme software

Ook is de software slimmer gemaakt. Zo gaat Smart Alerts leren van jou. Als jij elke ochtend een uur eerder je bed uit gaat om een rondje te hardlopen, zal de telefoon je op een gegeven moment alvast succes wensen op het moment dat je je bed uitstapt. En je vertellen dat je wellicht beter een paraplu mee kunt nemen.

De nieuwe interface maakt zijn debuut op de nieuwe LG G4 en deze wordt 28 april gepresenteerd aan het grote publiek.

Bron: AndroidAndMe

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones