lg-g4-leather-product-6
3 september 2015 door in Sony.

Eerder hebben meerdere topmensen van LG al iets te veel gezegd over de eventuele premium variant van de LG G4, die later dit jaar aangekondigd zou gaan worden. Vandaag zijn er weer nieuwe geruchten naar buiten gebracht door Koreaanse media. Zij weten de melden dat LG de LG G4 Note of G4 Pro (over de naam zijn de geruchten er nog niet helemaal uit) op 10 oktober zal aankondigen.

Meer over de G4 Note / G4 Pro

De G4 Note of G4 Pro zal veel weg hebben van de LG G4, zowel qua design als qua specificaties. Deze zou, zoals gezegd, op 10 oktober het licht moeten gaan zich, aldus Koreaanse media. Het is goed mogelijk dat deze datum enkel geldt voor het land zelf, en dat de Westerse wereld nog even mag wachten op het toestel. Al zou het natuurlijk ook zomaar kunnen zijn dat LG de smartphone meteen overal lanceert. In ieder geval lijkt deze datum overeen te komen met eerdere berichten. LG zou namelijk in het laatste kwartaal van 2015 willen knallen met de nieuwe LG G4 Note/Pro, en dat zou met een aankondiging in oktober dus moeten gaan lukken.

Wat betreft het design van de LG G4 Note/Pro, we mogen verwachten dat het om een plastic achterkant gaat, die overigens van het toestel af kan. Hierdoor wordt het mogelijk om de batterij te wisselen. Het scherm zou een resolutie hebben van 2560 x 1440 pixels, maar over de grootte wordt nog geen uitspraak gedaan. De LG G4 beschikt over een 5,5 inch scherm, dus wellicht dat de Note/Pro ook zo’n scherm krijgt. Wel is dan de vraag of de toestellen niet te veel op elkaar zullen lijken. Vooralsnog zou het enige merkbare verschil zijn dat de G4 Note/Pro een Snapdragon 810 processor krijgt met acht kernen, waar de LG G4 het moet doen met de Snapdragon 808 met zes kernen.

Ondertussen is de LG G4 Note/Pro ook gespot bij de TENAA, waar te zien is dat het toestel een metalen frame heeft met een verwisselbare achterkant. Ook is te zien dat LG weer kiest voor fysieke knoppen op de achterkant van het toestel.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones