29 augustus 2015 door in Gerucht en LG.

Al een tijd wordt er flink gespeculeerd over de komt van de nieuwe LG G4 Pro. Het nieuwe topmodel zou een metalen behuizing krijgen en een 27 megapixels camera. Inmiddels lijkt dit niet meer aan de orde en is de metalen behuizing vervallen en beschikt de nieuwe G4 Pro naar alle verwachting over een dual-camera. Vooralsnog zijn het slechts geruchten en zijn er nog geen harde feiten op tafel gekomen. Wel staat redelijk vast dat deze nieuwe G4 Pro dit jaar nog op de markt moet komen.

Phablet

De nieuwe LG G4 Pro zal onder de categorie van phablets gaan vallen en gaat de directe concurrentie aan met modellen van Samsung, zoals de Galaxy S6 Edge+ en de Galaxy Note 5. Ook van dit laatste model is nog niet bekend wanneer deze werkelijk op de markt gaat verschijnen. De nieuwe G4 Pro krijgt in ieder geval een 5.8 inch touchscreen mee met een maximale schermresolutie van 2560 x 1440 pixels en hiermee voldoet LG in ieder geval aan de verwachtingen die gesteld mogen worden bij een dergelijke smartphone.

Ontwerp

Alhoewel er nog steeds geen foto’s zijn opgedoken van de nieuwe phablet is het vrijwel zeker dat ook de G4 Pro over een plastic behuizing gaat beschikken. Of het ontwerp en de achterzijde gelijk is aan de bestaande G4 is nog in twijfel te trekken. Vermoedelijk wil LG toch deze phablet als een aparte smartphone op de markt zetten. Ook de komst van de dual-camera verbaast ons niets, echter is hier nog weinig bekend over. Zo is het aantal megapixels nog onbekend en weten wij enkel dat de tweede camera geschikt is om hiermee overbelichte of donkere situaties te herkennen en past hiermee automatisch de instellingen voor de camera op aan. Ook de autofocus gaat een heel stuk sneller dan wat wij normaal gewend zijn.

Beschikbaarheid

De nieuwe G4 Pro zal in het laatste kwartaal van 2015 leverbaar gaan worden. Het is nog onbekend wanneer dit exact gaat gebeuren en wanneer LG de phablet werkelijk gaat aankondigen. Vermoedelijk zal dit aankomende maand gaan gebeuren.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones