‘LG G5 aankondiging op 21 februari’

‘LG G5 aankondiging op 21 februari’

Voordat het MWC in Barcelona echt zal beginnen, zal LG eerst een persconferentie hebben. Hiervoor heeft het uitnodigingen naar de pers verstuurd. Het evenement van LG zal plaatsvinden op 21 februari 14:00, en hier wordt naar verwachting de LG G5 aangekondigd.

Uitnodiging LG G5 aankondiging

Op zo’n uitnodiging is vaak al wel een hint te vinden van het toestel dat we kunnen verwachten, maar op die van LG kunnen we vooralsnog nog niet heel veel vinden. Waarschijnlijk zal in ieder geval wel de G5 aangekondigd gaan worden, aangezien daar al een aantal maanden geruchten over gaan, en het MWC LG een groot podium biedt om dit te doen. Wel is dit wat anders dan LG gedaan heeft met de G4 en de G3, die pas een aantal weken ná het MWC hun aankondiging kregen (respectievelijk april en mei). Dit werd toen vooral gedaan om de aandacht op zichzelf te vestigen, aangezien ook van Samsung en HTC verwacht kan worden dat zij iets op het MWC te laten zien hebben.

Hoewel de aankondiging van de LG G5 dus waarschijnlijk in februari zal gebeuren, zal de nieuwe telefoon van LG dan nog niet meteen in de winkel liggen. Dit zou nog wel eens een tijdje kunnen duren. Verwacht dus een release rond april, met een prijs van ongeveer 650 euro.

LG G5 specificaties

Het kan goed mogelijk zijn dat de LG G5 ook een tweede scherm krijgt, net als de LG V10. Het scherm zal dan 5,3 inch worden met een QHD resolutie, en daarboven het kleinere scherm met een resolutie van 1040 x 160 pixels. Andere specificaties die we voor de LG G5 kunnen verwachten zijn de nieuwe Snapdragon 820 processor, 3 GB RAM, 32 GB interne opslag, een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Beide camera’s zouden beschikken over een dubbele lens, waardoor er betere foto’s gemaakt kunnen worden. Bovendien krijgt de LG G5 waarschijnlijk ook een vingerafdrukscanner.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones