LG G5 SE blijkt geen mythe maar ook geen 4-inch

LG G5 SE blijkt geen mythe maar ook geen 4-inch

Het is ‘zeker’, er komt een LG G5 SE. Kennis die niet komt van een bordje maar een pakje. Een officiële verpakking van een LG G5 hoesje van LG zelf laat ons de G5 SE zien. Het hoesje geeft direct antwoord op de vraag of de G5 SE de iPhone SE achterna gaat in 4-inch grootte. Dit antwoord is nee, beide telefoons zijn ongeveer even groot. Vorige week ontdekte men dat LG de handelsnaam LG G5 SE had geregistreerd. Volgens vele geruchtmakers zou LG wel eens de strategie van Apple kopiëren en ook een kleiner model lanceren van zijn vlaggenschip. Geen gekke gedachte als je kijkt naar de populariteit van de kleine iPhone. Nu blijkt dat er wel een toestel komt, alleen geen toestel met 4-inch afmetingen.
LG G5 SE

Nieuwe LG G5 SE 5,3-inch?

De foto’s van een Engelse retailer laten zien dat het hoesje zowel voor de LG G5 als de G5 SE gebruikt kan worden. Met een LG G5 scherm van 5,3-inch is dit hoesje onmogelijk te combineren met een 4-inch toestel. Dat betekent dat de afmetingen identiek aan de G5 moeten zijn of zeer dicht bij komen, om een hoesje te kunnen gebruiken van het formaat van de G5. Eventuele verschillen blijven dan voorbestemd aan materiaal of de specificaties van de hardware.

Mogelijke specificaties LG G5 SE

Als LG zelfs al hoesjes verscheept mag je verwachten dat het niet lang meer duurt voordat het Koreaanse bedrijf ons voorstelt aan de G5 SE. De LG G5 beschikt over de snelle Snapdragon 820 en heeft 4 GB werkgeheugen. Misschien is het nieuwe toestel bedoelt voor het midden segment. LG heeft dan de mogelijkheid om de behuizing te maken van voordeliger materiaal en de interne specificaties wijzigen. Waarschijnlijk volgt er een lichtere Snapdragon processor en minder geheugen. We wachten in spanning af of het modulaire systeem het haalt in de LG G5 SE.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones