LG G5 in de winkels! Vergelijk de beste LG G5 deals

LG G5 in de winkels! Vergelijk de beste LG G5 deals

Sinds afgelopen vrijdag is de LG G5 in de winkels te koop. Zijn adviesprijs is 699 euro en voor dat bedrag krijg je er gratis een Cam Plus-module bij. Die actie geldt alleen tot het eind mei. Het vlaggenschip van LG staat met die prijs in het rijtje van de collega 2016 vlaggenschepen: Galaxy S7, HTC 10 en Huawei P9. Je kunt de LG G5 los kopen of middels een abonnement aanschaffen. In het laatste geval kan het goed dat je in totaal meer moeten betalen voor het toestel.

Wat krijg je als je de LG G5 koopt?

LG heeft met de G5 een totaal ander concept in de wereld gebracht dankzij het modulaire ontwerp van dit toestel. Een totaal ander concept dat de prestaties van de G5 niet in de weg heeft gestaan. Het toestel is zeer compleet. Het beschikt over de snelle Snapdragon 820 chipset geholpen door 4 GB werkgeheugen. Je koopt de LG met voldoende ruimte voor foto’s en data dankzij de 32 GB opslag. Mocht je daar geen genoegen mee nemen, kun je de opslag uitbreiden met een MicroSD. Een andere troef van de G5 zijn de twee camera’s achter. Een 16-megapixel camera geassisteerd door een 8-megapixel groothoeklens. De groothoeklens meet 135 graden waarmee de camera indrukwekkend veel vastlegt op een foto. Het scherm waarachter de LG tot leven komt is een 5,3-inch Quad-HD variant en het toestel wordt gevoed met een 2800 mAh-accu.

LG G5 addons

Ervaringen en review’s LG G5

Uit de vele review’s en beschrijvingen van de LG G5 kun je opmaken dat het toestel zeker de moeite waard is om mee te nemen in de keuze voor je nieuwe toestel. Waar veel mensen sceptisch over zijn is het modulair design. Is dat slechts een slimme verkoop gimmick geweest of ontwikkeld LG nog enkele modules? Het metalen toestel ligt goed in de hand en heeft twee indrukwekkende camera’s achter. Een van de grootste voordelen van de LG G5 is dat je zijn batterij eenvoudig kunt vervangen voor een verse. Iets dat de reiziger zeker zal waarderen aangezien veel nieuwe vlaggenschepen batterij bezitten die je niet meer kunt vervangen.

Wij hebben de beste LG G5 deals voor je op een rij gezet.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones