LG G6 MWC uitnodiging toont smalle bezels

LG G6 MWC uitnodiging toont smalle bezels

De LG G6 wordt op 26 februari in Barcelona aangekondigd. Er is steeds meer over het nieuwe vlaggenschip van LG bekend en vandaag zien we de uitnodiging van de Koreaanse fabrikant. Afgelopen weekend volgde al enkele LG Cases van RingKe. Ze geven een aardig inzicht in hoe het Zuid-Koreaanse vlaggenschip er uit kan zien.

LG heeft de officiële uitnodiging verzonden voor het lanceringsevenement van de LG G6 op 26 februari in Barcelona. Het belooft een smartphone te worden met een groot scherm “Big Screen” dat je eenvoudig in je hand kunt houden, “That Fits”. We wisten al dat de LG G6 wordt uitgerust met een 5,7-inch QHD+ beeldscherm. De telefoon heeft naast het beeldscherm zeer dunnen randen (bezels).

LG G6 uitnodiging

De officiële uitnodiging van LG voor de lancering van de LG G6 ziet er strak uit. We krijgen niet veel informatie uit Zuid-Korea, maar wel wat. De telefoon heeft een groot 5,7-inch beeldscherm en zeer smalle bezels zodat het toestel ondanks zijn grote scherm prima in de hand past. Het is onduidelijk of LG met de cirkels wil aangeven hoe smal de randen zijn of dat de telefoon daar misschien zelfs afgerond is zoals de Galaxy S7 Edge. Het technologie bedrijf bevestigt in ieder geval ook de naam van het nieuwe vlaggenschip: LG G6. Op 26 februari om 12 uur gaan we daadwerkelijk zien hoe de nieuwe trots van LG er uit ziet.

LG G6 evenement uitnodiging

LG G6 case

In het weekend werd nog meer bekend over de LG G6. Er lekte verschillende beelden van het vlaggenschip in RingKe cases. Het is onduidelijk in hoeverre de beelden iets over de LG G6 zeggen. Het is wel bekend dat case (smartphone hoesjes) fabrikanten vaak een soort dummy krijgen toegezonden. Tijdens de lancering van een vlaggenschip willen fabrikanten natuurlijk ook bescherming voor hun nieuwe toestellen. De dummy’s geven een beeld van de buitenkant van de telefoon. Een case moet namelijk op de juiste plekken uitsparingen hebben voor de USB Type-C, Camera, Flitsers enz.

Volgens de laatste geruchten zal de LG G6 verschijnen met een nieuwe beeldscherm techniek, een Quad-HD+ beeldscherm met aspect ratio van 18: 9. Men verwachtte in eerste instantie de Snapdragon 835, maar door dominantie van Samsung is die processor waarschijnlijk niet beschikbaar. Om geen vertraging op te lopen verwacht men nu een Snapdragon 821 processor. Een vermoeden die werd versterkt door een recente benchmark score. De snelle Snapdragon processor heeft waarschijnlijk 4 GB of 6 GB aan werkgeheugen.

In aanloop naar de lancering van het vlaggenschip verwachten we nog veel meer lekken. Geniet ondertussen van de onderstaande Cases.

 LG G6 Case

 LG G6 Case

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones