LG G6+ officieel gepresenteerd: 6GB-RAM en 128GB opslag

LG G6+ officieel gepresenteerd: 6GB-RAM en 128GB opslag

Fan van de LG G6 maar had je liever wat extra power gewild? Dan is de zojuist aangekondigde LG G6+ wellicht een goede telefoon voor jou! Enig nadeel: het toestel is voorlopig enkel in Zuid-Korea te verkrijgen. Of het toestel ook richting onze kant komt, valt nog te bezien. In dit toestel lees je welke nieuwigheden de uitbreiding op de LG G6 met zich meebrengt.

De LG G6 is hét vlaggenschip van de gelijknamige fabrikant in 2017. Het toestel deed menig telefoonliefhebber zijn hart sneller kloppen en stond garant voor een unieke ervaring. LG doet hier nu een schepje bovenop en presenteert zojuist op een speciaal belegde persconferentie de opvolger van dit toestel. Maak kennis met de krachtigere LG G6+. Je vraagt je nu vast af waar de plusfactor inzit? In de capaciteit van het beschikbare werkgeheugen en de interne opslag. Daarnaast biedt het toestel een betere geluidservaring, een slimmere manier om met je accu om te gaan en twee nieuwe kleuren.

Meer werkgeheugen en interne opslag

Laten we beginnen met de veranderde specificaties. De dit jaar uitgekomen LG G6 heeft onder de motorkap de beschikking over 4 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslag. De LG G6+ doet hier een schepje bovenop en heeft de beschikking over respectievelijk 6 GB en 128 GB. Een flinke uitbreiding dus. Het toestel wordt beschikbaar in de kleuren Optical Astro Black, Optical Terra Gold en Optical Marine Blue. De overige specificaties blijven gelijk. Je krijgt dus een toestel met een 5.7 inch QHD+ display, Snapdragon 821 processor, dual 13 megapixelcamera en een 3300 mAh accu. Bovendien is het toestel waterdicht en laadt de accu snel en gemakkelijk op dankzij Quick Charge 3.0.

Nieuwe software-update op komst

Bovendien volgt spoedig een software-update voor zowel de reguliere G6 als diens Plus-versie. Hierin zitten verbeteringen voor het accubeheer en de beveiliging. Na de update beschikken beide toestellen namelijk over de Low Power Consumption-app. Hiermee gaat de telefoon zorgvuldiger om met je accu wat een langere werking garandeert. Daarnaast herbergt de update de functie Face Print. Dit is een manier van gezichtsvergrendeling waarbij je enkel je camera even op je gezicht hoeft te richten, waarna het toestel ontgrendelt. Tot slot beschikt het toestel over een nieuwe 32-bit Quad DAC extensie. Zonder al te technisch te worden: hierdoor is de geluidskwaliteit aanzienlijk beter. LG levert speciaal een B&O headset mee in de verpakking.

Een groot pluspunt van de introductie van de nieuwe LG G6+, is dat het reguliere model flink in prijs is gedaald. De LG G6 kost momenteel nog zo’n 549 euro voor een los toestel.

Een Nederlandse introductie staat voorlopig niet op de planning. Mocht dit veranderen, hoor je het uiteraard als eerst van ons!

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones