Glimmend zwarte LG G6 in het wild ontdekt

Glimmend zwarte LG G6 in het wild ontdekt

De LG G6 behoort tot een van de meest gelekte smartphones van 2017. We hebben officiële en gelekte specificaties voorbij zien komen, renders en prototypes. Vandaag treffen we de LG G6 in het wild, nonchalant gefotografeerd op iemands broek.

Iedereen is benieuwd naar de nieuwe LG G6. We weten onderhand dat het toestel niet modulair zal zijn en waarschijnlijk ook geen verwijderbare batterij heeft. Het nieuwe vlaggenschip van LG moet de LG G5 doen vergeten en kijkend naar het aantal lekken is het toestel goed op weg. De LG G6 is op dit moment misschien wel de meest gelekte smartphone. Samen met de Huawei P10 en Samsung Galaxy S8, van wie we ook bijna dagelijks horen.

LG G6 in het wild

De foto toont de LG G6 in een auto op de been van de fotograaf. Het toestel heeft een glimmend zwarte achterkant, waarschijnlijk een glazen achterkant enigszins vergelijkbaar met de HTC U Ultra. We zien de twee hoofdcamera’s en dual tone flitser. Daar onder is de vingerafdrukscanner geplaatst en een rechthoekige blauwe sensor. Tussen de vingers van de fotograaf door zien we G6. De looks van de telefoon bevestigen verschillende de geruchten. Men dacht bijvoorbeeld al snel dat het achterpaneel van de telefoon een glazen ontwerp zou hebben. De telefoon zou volgens vele geruchten dubbele hoofd camera’s krijgen en een vingerafdruk scanner. Het ontwerp heeft iets weg van zijn voorganger, de LG G5.

LG G6 in het wild

De foto laat ook zien, dat het Zuid-Koreaanse bedrijf het modulaire ontwerp van de LG G5 heeft laten vallen. We mogen dan ook geen verwijderbare batterij verwachten. In plaatst van een modulair ontwerp zal de G6 waarschijnlijk IP68 gecertificeerd zijn. We zien steeds meer water- en stofdichte vlaggenschepen verschijnen. Wel zo fijn in de regen of wanneer je jouw telefoon per ongeluk laat vallen.

Verwachte LG G6 specificaties

De opvolger van de LG G5 wordt een stuk groter. Het nieuwe vlaggenschip verwachten we met een 5,7-inch QuadHD+ beeldscherm.  LG heeft al laten weten dat het bedrijf een beeldscherm hebben gemaakt voor de smartphone met een bijzonder hoge beeldverhouding van 18:9. Bij normale smartphones is de beeldverhouding 16:9. De telefoon krijgt waarschijnlijk twee selfie camera´s en heeft zeer smalle bezels (randen rondom het scherm). Techsite The Verge wist een gelekte afbeelding van het toestel te bemachtigen. De site maakt melding van een screen-to-body ratio die meer dan 90% is. Ter vergelijking, de huidige premium vlaggenschepen hebben een ratio die ligt tussen 70 en 80 %. De telefoon heeft een ontwerp van metaal en glas en de telefoon beschikt over de veel besproken 3,5mm audio jack.

Achterop prijken twee uitstekende camera´s maar de verdeling is nog niet bekend. De telefoon wordt naar alle waarschijnlijkheid water- en stof dicht. Over de krachtbron is men het niet eens. Uiteraard verwachten we de nieuwste Qualcomm processor. Het is echter de vraag of de Snapdragon 835 wel beschikbaar is. De LG G6 wordt dus aangedreven door een Snapdragon 835/821 processor met 4 tot 6 GB aan werkgeheugen. Daarnaast verwachten we 64 GB aan opslag.

De lancering van de LG G6 staat gepland voor 26 februari. Tot die tijd zullen we nog wel meer lekken kunnen verwachten van het vlaggenschip. Onder tref je nog een van de laatste G6 concepten. Wij houden je op de hoogte van alle lekken.

 

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones