LG G7 ThinQ en LG Q7 gecertificeerd in Rusland

LG G7 ThinQ en LG Q7 gecertificeerd in Rusland

Nadat de pers render van het nieuwe LG vlaggenschip al lekte, heeft de Russische keuringsdienst het nieuwe G7 vlaggenschip van LG goedgekeurd. Daarnaast heeft de instantie ook de mid-range LG Q7 gekeurd. De lancering van het tweetal verwachten we ieder moment.

De geruchten omtrent de LG G7 kwamen langzaam op gang dit jaar. Geen wonder bleek aan het begin van dit jaar. Want de Koreaanse fabrikant had de LG G7 teruggestuurd naar de tekentafel. Men dacht zelfs de G-lijn zou eindigen bij de LG G6. Niets is minder waar, want deze maand presenteerde LG zelf de naam LG G7 ThinQ. Het slimme vlaggenschip werd deze week gekeurd in Rusland. Eerder deze week liet Evan Blass ons al de persrender van het aankomende vlaggenschip zien. De lancering lijkt dan ook niet lang op zich te laten wachten.

LG G7 ThinQ in Rusland gecertificeerd

Na enige onzekerheid over de naam van het aankomende vlaggenschip kondigde LG de naam zelf maar aan, LG G7 ThinQ. Het vlaggenschip lijkt er aan te komen want LetsGoDigital heeft de certificering van de LG G7 en LG Q7 in Rusland op de kop getikt. Beide toestellen staan daar bekend onder de naam LG LM-G710V en LG LM-Q710ZAW of Q710ZMW. We kunnen helaas alleen vermoeden dat het hier om de LG G7 ThinQ en de opvolger van de LG Q6 gaat. Het tweetal draait op de Android 8.1.0. Waarschijnlijk worden er twee LG Q7 modellen gelanceerd en het verschil zit hem in geheugen.

Specificaties LG G7 ThinQ en LG Q7

De LG G7 beschikt vermoedelijk over een groot MLCD beeldscherm met slanke randen rondom. Volgens de beelden heeft het toestel veel weg van de LG V30. Aan de bovenkant van het scherm tref je een uitsparing (notch) waarin de selfie camera te vinden is. De krachtbron is de Snapdragon 845 processor van Qualcomm. Er is 4 tot 6 GB aan werkgeheugen en minstens 64 GB opslag. De behuizing van de LG G7 ThinQ wordt waterdicht (IP68) en is vermoedelijk zeer robuust gemaakt.

Er is weinig tot niets bekend over de specificaties voor de LG Q7. Het toestel is gericht op het middensegment en daardoor kun je een Snapdragon 630 processor verwachten met 3 tot 4 GB aan werkgeheugen. Vermoedelijk verschijnt er ook een budget model met een Snapdragon uit de 400 serie.

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding