LG geeft een gratis cameramodule bij Pre-order LG G5

LG geeft een gratis cameramodule bij Pre-order LG G5

Je kunt de LG G5 sinds 18 maart in de pre order bestellen. Het vlaggenschip van LG wordt half april geleverd en het toestel heeft een adviesprijs van € 699. Bestel je voor 30 april, dan ontvang je van LG een de camera-module zodat je jouw LG G5 kunt omtoveren tot een ‘volwaardige’ camera.

LG G5

LG heeft vorige maand tijdens het Mobile World Congres 2016 haar nieuwste vlaggenschip de LG G5 geïntroduceerd. Het toestel werd direct verkozen tot de beste smartphone van het congres. LG heeft met zijn G5 een volledig nieuw concept de wereld in gebracht; het toestel heeft modules voor geluid en camera.

Modules LG G5

De onderkant van de G5 kun je er uit halen en zo verwijder je eenvoudig de accu. De accu kun je vervolgens in een andere module zetten of alleen vervangen met een volle accu. LG heeft op dit moment twee modules een camera module of een geluidsmodule.

LG G5 Modules

G5 Specificaties

De LG G5 heeft een Snapdragon 820-chipset met 4GB werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen dat je kunt uitbreiden met een MicroSD-kaart. Het toestel heeft een 5,3-inch scherm met 2560×1440 pixels en de accu heeft een capaciteit van 2800mAh. LG heeft zijn nieuwe vlaggenschip drie prachtige camera’s meegegeven, een 8 megapixel voor en achter een 8 en 16 megapixel-camera.

Waarom juiste een LG G5 kopen?

De G5 kan zich meten met de beste hedendaagse smartphones in snelheid en accuduur. De Snapdragon 820 maakt het een razend snel toestel en LG verleidt ons met de verschillende modules en natuurlijk de dual camera.

De modules geven net dat stukje extra waardoor je de G5 omtovert in een muziekbox tijdens het hardlopen of een volwaardige camera op reis. Dat maakt het toestel uitermate geschikt voor de smartphone-fotografen.

Beschikbaarheid LG G5

Bestel jouw LG G5 nu in de pre-order en ontvang tot 30 april een gratis Camera module ter waarde van € 99,00.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones