lge
15 februari 2016 door in Gerucht en LG.

LG heeft aangekondigd dat zij, naast het nieuwe vlaggenschip de LG G5, twee nieuwe mid-range modellen zal onthullen op het Mobile World Congress 2016 volgende week. Deze modellen zullen naar verwachting de ‘LG X Cam’ en de ‘LG X Screen’ worden genoemd. Beiden LG’s zijn ontworpen voor klanten die niet alle toeters en bellen willen van de huidige high-end telefoons. LG gelooft dat er ruimte is voor toestellen die uitblinken in één feature zodat dat de klant niet hoeft te betalen voor features die zij niet wenst.

LG X Cam

De LG X Cam is voorzien van een 5,2-inch scherm, met een resolutie van 1080 x 1920. Een octa-core 1.14GHz CPU krachtbron met 2GB RAM samen met 16 GB intern opslag geven het toestel genoeg snelheid. Dit model heeft twee naar achteren gerichte camera’s. Een 13MP en de andere is 5MP. Voor selfies beschikt het toestel over een front-facing 8MP camera. Vermoedelijk draait het toestel op Android 6.0. De LG X Cam is extreem licht met een gewicht van slechts 118 gram. Het design is elegant met een gebogen finish op de voorzijde. LG zal deze telefoon leveren in de kleuren Titan Silver, wit, goud en roze goud.

LG X Screen

De LG X Screen is voorzien van een 4.93-inch In-cell scherm met een 720 x 1280 HD-resolutie. Een extra 1.76-inch scherm ligt bovenop dat scherm en toont meldingen, tijd, het weer en de status van de batterij zonder dat je de telefoon inschakelt. Vanuit dit scherm krijg je ook direct toegang tot je favoriete apps. Het scherm is vergelijkbaar met het tweede scherm dat te vinden is op de LG V10, en wordt vermoedelijk ook opgenomen in de LG G5. De krachtbron van dit toestel wordt een quad-core 1,2 GHz CPU voorzien van 2 GB RAM en 16 GB intern opslag. Dit model kun je straks kopen in de kleuren in zwart, wit en roze goud.

Beide telefoons worden 22 februari officieel geïntroduceerd.  Volgende maand volgt de lancering in Azië, Europa en Latijns-Amerika.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones