LG introduceert dual-sim smartphone LG L60

LGLG introduceert de LG L60, een goedkope dual-sim smartphone die op Android zal draaien. Het budgettoestel zal niet meteen wereldwijd worden uitgedraaid, maar voorlopig eerst in landen als Rusland en India. Later zal het budgettoestel ook op de westerse markten verkocht worden, maar daar wordt waarschijnlijk nog een tijd mee gewacht.

Specificaties

De L60 behoort tot de L-serie van LG met goedkopere toestellen. De telefoon van de Koreaanse fabrikant draait op Android 4.4 KitKat en is uitgerust met een 1,3 GHz dualcore processor. Daarnaast beschikt het toestel over 512 MB ram en 4 GB intern geheugen. Het scherm van de L60 is 4,3 inch en heeft een resolutie van 480 bij 800 pixels.

De LG L60 beschikt over een batterij met 1540 mAh aan stroom. Daarmee zou de telefoon ongeveer een dag mee kunnen zonder op te laden. De camera op de achterkant beschikt over een lens met 5.0 megapixel.

Dual-sim

Bijzonder aan de telefoon is dat er twee simkaarten in kunnen worden gestoken. Dat gegeven kan er op wijzen dat de telefoon vooral bedoeld is voor ontwikkelingslanden. Een dual-sim toestel is in ‘het westen’ namelijk niet heel gebruikelijk.

De L60 zal worden verkocht in het zwart en in het wit. Wat het toestel precies zal gaan kosten, is nog niet bekend, maar gezien de specificaties wordt er een adviesprijs tussen de 100 en 150 euro verwacht. Het is nog niet duidelijk of de telefoon ook in Nederland zal verschijnen. Mogelijk wordt het toestel in ons land alleen beschikbaar via webwinkels.

LG L60

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones