3 oktober 2014 door in LG.

LGLG komt met een nieuwe goedkope smartphone die 4G zal ondersteunen. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht op de website. Met deze LG F60 richt LG zich vooral op opkomende markten, maar het toestel zal ook in de Nederlandse winkels te koop worden aangeboden.

Specificaties

Zoals gezegd biedt de F60 de mogelijkheid om gebruik te maken van het nieuwste generatie mobiel netwerk, 4G. Met 4G kan gebruik worden gemaakt van razendsnel internet als er geen toegang is tot een WiFi-hotspot. Zo kun je ook onderweg genieten van de gemakken die snel internet biedt.

Het toestel beschikt over 1 GB aan werkgeheugen. De camera op de achterzijde heeft een lens van 5.0 megapixel. Selfies op de frontcamera kunnen worden gemaakt met 1.3 megapixel. Verder heeft de telefoon met 2100 mAh een accu met een redelijke capaciteit.

De LG F60 heeft een scherm van 4,5 inch met een relatief lage resolutie van 800 bij 480 pixels. Onder de motorkap bevindt zich een quadcore Snapdragon 400-processor met een kloksnelheid van 1,2 GHz. Daarnaast draait het toestel op het besturingssysteem Android 4.4.2. Daarbovenop zit nog software van LG.

Die software zorgt ervoor dat de F60 beschikt over functies en features die ook te vinden zijn in duurdere smartphones van de telecomfabrikant. Zo kan het toestel worden ontgrendeld door middel van een zogenaamde ‘knock-code’, een technologie die we ook al in LG’s vlaggenschip, de G3, aantroffen. Ook beschikt de camera over de mogelijkheid om met één aanraking scherp te stellen, en zo mooie foto’s te maken.

Beschikbaarheid

De smartphone is vanaf volgende week te verkrijgen in de kleuren zwart en wit. Zoals eerder gezegd, probeert LG met deze telefoon een relatief goedkope smartphone op de markt te krijgen. Betaal je voor de gemiddelde F16 nog 65 miljoen euro, de F60 ligt al voor 179 euro in de winkel.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones