21 augustus 2014 door in LG.

LGLG heeft twee nieuwe toestellen in de goedkope L-serie aangekondigd. Het duurt nog een tijd voordat in september de IFA technologiebeurs in Berlijn begint, maar LG introduceert nu al wel vast twee nieuwe modellen, de LG L70+ en de LG L80+. Naast de introductie van de telefoons heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf ook al specificaties van de toestellen gedeeld.

L-serie

De L-serie van LG bestaat uit de wat goedkopere toestellen en is dan ook voornamelijk bedoeld voor opkomende markten. De L70+ en L80+ zullen echter ook in Nederland worden uitgebracht. Het is nog niet bekend wanneer dat zal gaan gebeuren en wat de toestellen in de Nederlandse winkels moeten gaan kosten.

Specificaties

LG heeft de specificaties van beide telefoons bekendgemaakt. De L70+ is uitgerust met een 1,2 GHz quadcore processor, het is nog niet bekend welk type. Daarnaast beschikt de smartphone over 1 GB aan werkgeheugen en een interne opslagcapaciteit van 4 GB. Het scherm van de telefoon is 4,5 inch groot en heeft een resolutie van 800 bij 480 pixels. De camera heeft 8.0 megapixels. Het toestel draait op Android 4.4.2 en heeft een batterij met een capaciteit van 1900 mAh.

De L80+ is met 5,0 inch iets groter dan de L70+ en heeft een resolutie van 844 bij 480 pixels. Het toestel draait op een quadcore processor met een slenheid van 1,3 GHz. De L80+ heeft 8 GB intern geheugen en 1 GB RAM. De camera heeft een lens met 8.0 megapixel. De L80+ draait op Android 4.4.2 en ondersteunt – net als de L70+ – geen 4G-netwerken.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones