16 januari 2016 door in LG.

Vermoedelijk kunnen wij dit jaar nog rekenen op een compleet nieuwe serie binnen het huidige aanbod van LG. Al eerder konden wij glimpen opvangen van de nieuwe K7 en de K10, maar inmiddels duiken er afbeeldingen op waaruit blijkt dat er wel degelijk meer modellen binnen deze serie uitgebracht zullen worden. Zo kunnen wij ook rekenen op de K4, de K5 en de K8.

Design en camera

De compleet nieuwe reeks moet volgens LG zich vooral onderscheiden door zijn unieke design en de uitstekende camera in combinatie met een scherpe prijs. Zo krijgen vermoedelijk alle modellen de beschikking over een 8 megapixels camera aan de achterzijde en aan de voorzijde is een 5 megapixels camera gemonteerd. Voor de opslag is er 16 GB opslag ter beschikking en hierdoor kun je dus ook oneindig veel foto’s blijven schieten. En als het geheugen toch vol begint te raken kun je er nog makkelijk een microSD-kaart bij zetten. Gezien de prijs zullen veel modellen als instapmodel op de markt komen.

Onderling verschil

Veel is er nog niet bekend over de nieuwe modellen, maar onderling zullen er toch verschillen moeten zijn. Wat in ieder geval een feit is, is dat de K7 over een 5 inch touchscreen beschikt. Opmerkelijk is ook dat op de getoonde afbeelding de K5 niet over het LTE logo beschikt waardoor de suggestie wordt gewekt dat dit model dus 4G niet ondersteunt. Of dit model dan ook naar Nederland komt wordt hierdoor wel onzeker. Zo blijven enkel de K4, de K7, de K8 en de K10 over die onderling qua schermformaat en hardware zullen verschillen om zo onderling het verschil te kunnen maken.

Vermoedelijk worden de nieuwe modellen op de aankomende MWC-beurs in Barcelona gepresenteerd. Of deze modellen dan ook naar Nederland komen zal dan ook direct duidelijk worden.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones