11 februari 2014 door in LG.

lg-logoLG heeft drie nieuwe goedkope smartphones aangekondigd. Het gaat hier om drie toestellen uit de L III serie met een 3.5, 4.5 en 4.7 inch display. alledrie de smartphones maken gebruik van de nieuwste versie van Android, 4.4 Kitkat. Deze nieuwe smartphones worden officieel gepresenteerd tijd de Mobile World Congress in Barcelona eind deze maand.

LG toont 3 nieuwe budget toestellen tijdens MWC

Over twee weken vindt het Mobile World Congress plaats in Barcelona. Hier tonen de beste fabrikanten hun nieuwste smartphones. LG kondigt tijdens dit evenement een nieuwe serie met 3 goedkopere smartphones aan.

De nieuwe smartphones van LG krijgen een 3.5, 4.5 en 4.7 inch touchscreen. De nieuwe smartphones heten de L40, L70 en L90. De L40 is de goedkoopste variant met een 3.5 inch touchscreen. Dit toestel beschikt over een 1.2 Ghz dual core processor. De L70 is een grotere smartphone met dezelfde processor als de L40 en de L90 beschikt over een quad core processor. De L70 en L90 krijgen een 8 megapixels camera. De kleinste een 3 megapixels. De LG L40, L70 en L90 worden in twee kleuren beschikbaar, namelijk wit en zwart.

Prijs en beschikbaarheid

Dat deze nieuwe smartphones ook in Nederland beschikbaar komen is al bekend gemaakt. Wanneer dit gaat gebeuren is helaas nog onbekend. Wel verwachten we dat ze in het voorjaar worden uitgebracht. Over de prijs is nog geen uitspraak gedaan maar dit zal waarschijnlijk in lijn zijn met de oudere LG Optimus L3 en LG Optimus L5.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones