LG LV5 gelekt door smartphone lekker @OnLeaks

LG LV5 gelekt door smartphone lekker @OnLeaks

LG heeft in september zijn laatste vlaggenschip gelanceerd, de LG V20. Het is dan ook tijd voor een nieuwe smartphone. Die komt er aan leren we vandaag van een van de grote smartphone lekker OnLeaks, de LG LV5.

Je kunt wel stellen dat LG na het succes van de LG G4 en V10 een ongelukkig jaar heeft in 2016. Het eerste vlaggenschip van 2016, de modulaire LG G5, schoot de plank een beetje mis en de LG V20 moet nog beschikbaar worden gesteld voor verkoop. Het laatste deel van 2016 ziet er dus wel rooskleuriger uit. Steve Hemmerstoffer (OnLeaks) laat ons een nieuwe telg in de LG familie zien. Het is echter onduidelijk of het een mid-range of budget toestel wordt.

LG LV5

LG LV5

Steve Hemmerstoffer toont ons vandaag een nieuwe LG smartphone. De render toont ongeveer hoe de LG LV5 er uit gaat zien vertelt hij. Het is onduidelijk of de naam LV5 een codenaam of een nieuwe smartphone is. Op dit moment is er geen LV-lijn binnen de LG smartphones. De render toont zowel de voorkant als de achterkant van de LV5. Opmerkelijk is de grote camera en speakers aan de achterkant. De achterkant lijkt nogal gebold te zijn en heeft meer weg van een kunststof achterkant dan metaal. Hemmerstoffer geeft ook aan dat de achterkant van de smartphone waarschijnlijk een afneembare achterkant heeft en de voorkant is licht gekromd. Waarschijnlijk beschikt de LV5 over 2.5D glas. De render laat ons een forse camera, een LED-flitser en een vingerafdrukscanner zien.

Verwachte specificaties LG LV5

Op de site Mobipicker tref je al de technische specificaties van de LG LV5. Hierbij moet wel vermeld worden dat op de site staat dat het toestel nog een gerucht is. We verwachten het volgende aan te treffen in de LG LV5.

De LV5 zal beschikken over een 5-inch IPS beeldscherm met 720p resolutie. Het toestel beschikt waarschijnlijk over een octa-core processor met 2 GB werkgeheugen en 16 GB aan opslag. Er is een 13-megapixel hoofdcamera en een 5-megapixel selfie camera. Het toestel heeft volgens Mobipicker een 3.400 mAh batterij en loopt op Android 7.0.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones