LG Nexus 5X kopen in Nederland nu mogelijk

Het is vanaf vandaag mogelijk om de LG Nexus 5X in Nederland te kopen. Vanaf vandaag is het toestel verkrijgbaar bij vele aanbieders, providers en winkels. Het Nexus merk van Google kenmerkt zich door de goede specificaties voor een relatief lage prijs.

LG Nexus 5X in Nederland

Het heeft even mogen duren, maar een paar weken na de release van de Nexus 5X in onder meer Amerika, is Nederland nu ook aan de beurt. Als je de LG Nexus 5X kopen wilt, heb je de keuze uit een aantal verschillende modellen. Zo kan je de kleur kiezen, en of je voor 16 of 32 GB interne opslag gaat. Je zal sowieso over de nieuwste versie van Android beschikken: Android 6.0 Marshmallow.

Hoewel de prijs van de LG Nexus 5X in Nederland nog niet heel erg hoog is, kan immers hoger, is het ook niet zo geprijsd waar iedereen op gehoopt had. In Amerika hebben Google en LG de Nexus 5X een prijs van 400 dollar meegegeven, maar in Nederland (en Europa) betaal je minimaal 479 euro voor het toestel. Als je iets meer geheugen wilt (32 GB), betaal je 529 euro. Waarom de adviesprijzen in Europa zo veel hoger liggen, heeft LG noch Google bekend gemaakt.

Over de LG Nexus 5X

Wat betreft de specificaties, is de LG Nexus 5X zeker een interessante telefoon. Het toestel beschikt over een 5,2 inch scherm met een Full HD (1920 x 1080 pixels) resolutie. De hexa-core Snapdragon 808 zorgt voor de rekenkracht, aangevuld door 3 GB RAM. De camera aan de achterkant heeft een resolutie van 13 megapixels, aan de voorkant maak je foto’s met de 5 megapixel camera. Verder is er de nieuwste versie van Android, Android 6.0 Marshmallow, te vinden op de Nexus 5X en een vingerafdrukscanner.

Mocht je wel graag een Nexus telefoon willen kopen, maar liever eentje die nog net wat krachtiger is? Kijk dan eens naar een Huawei Nexus 6P abonnement. Die beschikt over wat betere specificaties, en heeft een groter scherm gekregen dan de Nexus 5X. Ook de Nexus 6P beschikt over de nieuwste versie van Android en een vingerafdrukscanner.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones