LG onthult nieuwe vlaggenschip Judy pas in juni

LG onthult nieuwe vlaggenschip Judy pas in juni

LG kiest er dit jaar voor om het nieuwste vlaggenschip niet te presenteren tijdens het Mobile World Congress te Barcelona. Waarschijnlijk krijgt de LG G6 dit jaar niet eens een opvolger want het nieuwe vlaggenschip Judy verschijnt met een andere naam.

Smartphone lekker Evan Blass verwacht dat het aankomende toestel niet de naam LG G7 krijgt. In een artikel voor VentureBeat legt hij uit dat de aankomende LG smartphone naast een nieuwe naam ook een nieuw ontwerp krijgt. Het vlaggenschip heeft de werknaam Judy. Hij meent dat de aankomende smartphone pas in juni wordt gelanceerd. De nieuwe LG ligt dan pas vanaf de zomer in de winkels.

Nieuwe LG vlaggenschip Judy

De LG G7 is het aankomende vlaggenschip waarover het minst gelekt werd dit jaar. Geen wonder blijkt nu, want LG heeft de opvolger van de LG G6 terug gehaald naar de tekentafel. Smartphone lekker Blass laat weten dat de Koreaanse fabrikant pas in juni een nieuwe smartphone lanceert. De lekker heeft bronnen die aangeven dat LG een nieuw toestel ontwikkeld met de naam Judy. Het nieuwe LG vlaggenschip zal niet als LG G7 worden gepresenteerd. De nieuwe naam weet Blass op dit moment nog niet, maar het toestel heeft de werknaam Judy.

Specificaties LG Judy

Het nieuwe vlaggenschip krijgt een volledig nieuw ontwerp. Je mag een groot 6,1 inch Full Vision beeldscherm verwachten met een beeldverhouding van 18:9. De specificaties van het aankomende vlaggenschip rechtvaardigen de opvolging van de LG V30. Judy wordt uitgerust met een Snapdragon 845 processor van Qualcomm met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB opslag. Aan de achterkant zien we een dual hoofdcamera met primaire 16 megapixel f/1.6 camera. Net zoals de voorgaande vlaggenschepen is ook deze LG voorzien van de militaire standaard voor robuustheid MIL STD 810G en is het toestel ook waterdicht (IP68). Blass noemt Stereo luidsprekers en een ‘boombox’ luidspreker. Het flinke 6,1 inch beeldscherm ondersteunt HDR10 beeldkwaliteit en je kunt de smartphone draadloos opladen opladen. Uiteraard is er een digitale AI assistent en waarschijnlijk beschikt de telefoon over een speciale front camera voor gezichtsherkenning.

Aangezien LG de smartphone pas in juni presenteert moeten LG fans tot de zomer wachten voordat het nieuwe vlaggenschip in de winkels ligt. Zoek je net een nieuwe LG smartphone? Dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor een aantrekkelijk LG V30 abonnement of LG G6 abonnement.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones