25 augustus 2014 door in LG.

LG_LOGO_NEW1LG gaat de software van zijn vlaggenschip, de LG G3, gebruiken voor alle andere LG-telefoons. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Zowel de goedkopere als de dure high-endtelefoons zullen worden uitgerust met de G3-software. LG heeft dit besluit genomen vanwege de positieve reacties op de UX-interface van de G3.

“De features van de UX-userinterface krijgt sinds de onthulling in mei goede beoordelingen”, schijrft LG in het persbericht. Volgens het bedrijf zijn zowel de experts als de consumenten erg te spreken over de gebruiksvriendelijkheid van de userinterface. De UX-software draait op Android, maar LG voegt zo nodig nog enkele extra functionaliteiten en uiterlijke wijzigingen door om de software optimaal te maken voor elk toestel.

Niet alle functies van de interface uit de G3 kunnen in alle andere telefoons worden gebruikt. Soms laat de hardware dat niet toe, en moet LG verschillende functies in de software aanpassen. Wel krijgen alle toestellen in het najaar het zogenaamde Smart Keyboard, waarmee tot 75 procent minder spelfouten zouden worden gemaakt.

Hoogwaardig en uniek

De keuze voor de LG G3-software komt voort uit de wil om technisch gezien hogerop te komen. LG CEO Jong-Seok Park: “Het uitrollen van G3-features naar goedkopere telefoons is alleen maar een logisch gevolg van ons verlangen om elke LG hoogwaardig en uniek aan te laten voelen.”

LG-G32

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones