LG Stylus 2 Plus TENAA
26 mei 2016 door in LG.

LG heeft afgelopen maand de komst van zijn nieuwe mid-range phablet de LG Stylus 2 Plus al aangekondigd. Het toestel wordt in Taiwan gelanceerd samen met de LG K8.
De LG Stylus 2 Plus is een upgrade van de Stylus 2 waarmee we kennis maakte tijdens het MWC in Barcelona. Beide toestellen zijn de opvolgers van de LG G4 Stylus van vorig jaar. Dankzij de goedkeuring van TENAA (Chinese versie van de FCC) hebben we nu ook inzicht in de specificaties en extra beeldmateriaal van het toestel.

Specificaties van de LG Stylus 2 broers

De Stylus 2 Plus is zonder twijfel een snellere phablet in vergelijking met de aangekondigde Stylus 2. LG heeft het toestel uitgerust met een 5,7-inch Full-HD beeldscherm. De Plus wordt aangedreven door een krachtige Snapdragon 430 chipset. De Snapdragon bestaat uit een 1.2 GHz octa-core Cortex-A53 die wordt bijgestaan door 3 GB werkgeheugen met 32 GB opslag. Wat betreft de camera uitrusting is de Plus geüpgrade. Het toestel heeft een 16-megapixel hoofd camera en daarnaast een 8-megapixel camera aan de voorzijde. Een 3000 mAh-batterij geeft de Stylus 2 Plus zijn stroom en de smartphone ondersteunt Cat. 4 LTE met dual-SIM. LG levert de smartphone met Android 6.0 Marshmallow. Men verwacht dat het toestel TWD 10.990 (€ 302) kost.

LG Stylus 2

LG Stylus 2

Teruggaand naar het EMC 2016 in Barcelona waar wij voor het eerste kennis maakte met de LG Stylus 2. Toen zagen we de volgende mid-range phablet voor de markt in India. Ook deze Stylus heeft een 5,7-inch HD beeldscherm. Het toestel is minder snel als zijn Plus broer en bezit een 410 Snapdragon processor. De Snapdragon wordt geholpen door 2 GB werkgeheugen met 16 GB aan opslagruimte. Een 13-megapixel hoofdcamera prijkt achterop het toestel en voorop vinden we een 8-megapixel camera voor conference call’s en selfies. Net als zijn upgrade krijgt ook de LG Stylus 2 een 3000 mAh batterij en draait het toestel op Android 6.0 Marshmallow. In India zal het toestel Rs. 19.500 (€260) gaan kosten.

Het is onduidelijk de Europese markten deze toestellen ook gaan zien. Blijf op de hoogte van alle LG Phablets zoals de high-end LG V10 en deze nieuwe LG Stylus.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones