LG toont mogelijkheden LG G6 in video

LG toont mogelijkheden LG G6 in video

De LG G6 zit eraan te komen en wij zijn zeer benieuwd. Helemaal na het zien van de nieuwste video waarin een hoop nieuwe functies te zien zijn. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Ook LG doet het goed

Vrijwel alle fabrikanten zijn op stoom deze week! Samsung met zijn nieuwe vlaggenschip, Apple met zijn speciale iPhone 7 versie en ook LG weet zijn media-momentjes wel te pakken! Onder het mom van de aanstaande lancering van LG’s nieuwste vlaggenschip, de LG G6, publiceert de Zuid-Koreaanse telefoon fabrikant zojuist een video waarin  het de mogelijkheden toont van dit toestel. We zien onder meer hoe het nemen van foto’s gaat, hoe je bestanden kunt uitwisselen en nog veel meer. Wij nemen de nieuwe functies stap voor stap met je door. Indien je benieuwd bent kun je natuurlijk ook zelf het filmpje kijken, hij duurt ten slotte maar vier minuten.

Camera is uitgebreid

LG legt in de video de nadruk op de camera mogelijkheden, dat moge duidelijk zijn. Als eerste zien we de ‘Grid Shot’ mogelijkheid. Met de G6 wordt het mogelijk om vier foto’s te maken en die als ware tot een collage te vormen door ze bij elkaar te voegen. Hierna kunnen de foto’s uiteraard nog geretoucheerd en bewerkt worden. Vervolgens zien we de ‘Match Shot’ functie. Hiermee wordt het mogelijk om twee foto’s te maken, en deze samen te voegen tot één foto. Hierbij ligt de scheiding tussen de foto’s in het midden van het scherm. Ook zal het toestel beschikken over een panorama mogelijkheid.

Waar het pas echt spannend wordt is de volgende functionaliteit. Helemaal als jij Instagram-verslaafd bent en continu foto’s van je eten maakt is het tijd om nu even wat meer rechtop te gaan zitten. Er komt namelijk een speciale ‘Food mode’ op het toestel. In deze modus zal jouw eten er op de foto nog beter uit zien. Internetpunten gegarandeerd, kan ik je zeggen. Over internetpunten gesproken, hebben we je al verteld over de speciale functionaliteit om GIF-filmpjes te maken? Met een speciale knop in de camera-app kun je direct een GIF’je maken en uploaden naar je favoriete website.

Gemakkelijk delen

Ook worden er nog wat technische functies getoond. Met de LG G6 wordt het onder meer mogelijk om snel data uit te wisselen met andere LG-gebruikers door Mobile Switch. Ook wordt het mogelijk om uitgebreide screenshots te maken. Zo heb je dus niet het probleem dat wat jij bijvoorbeeld als screenshot wilt doorsturen naar iemand, uit verschillende afbeeldingen bestaat. In Nederland is het toestel nog niet uit. Houd onze website daarom in de gaten voor de releasedatum.

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones