LG lanceert LG U in Zuid-Korea voor eigen provider

LG lanceert LG U in Zuid-Korea voor eigen provider

In het thuisland van LG, Zuid-Korea, heeft de fabrikant een nieuwe smartphone aangekondigd, de 5,2-inch LG U. De voorkant van het toestel heeft iets weg van de Nexus 5X die LG voor Google maakte. Het is onbekend of het budget toestel naar ons land komt.

Het toestel verschijnt in vrolijke kleuren en zal tegen het eind van komende maand in de winkels liggen in Korea. Het toestel met 5,2-inch Full-HD beeldscherm worden aangedreven door een 1,14 GHz octa-core processor. Hoewel het onduidelijk is of deze smartphone naar Nederland komt, zagen we de afgelopen tijd wel nieuwe LG toestellen verschijnen. Recent werd de LG X Power beschikbaar in Nederland en je kunt nu ook de nieuwe LG G5 SE aanschaffen.

LG U

LG U smartphone

Het nieuwe toestel beschikt over een 5,2-inch Full-HD beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De smartphone wordt aangedreven door een octa-core processor. De processor is maximaal geklokt op 1,14 GHz en er is 2 GB aan werkgeheugen. Het toestel ligt in de winkels met 32 GB intern geheugen. Koreanen die meer data verbruiken kunnen het apparaat meer geheugen geven met een microSD-kaart tot wel 2 TB.

De LG U is uitgerust met een premium 8-megapixel selfie camera. Achterop prijkt een 13-megapixel camera. Het toestel beschikt over uitgebreide camera opties zoals auto-correctie functies ´Beauty Shot´ en ´Auto Selfie´. De LG U is 147,6 mm hoog, 73,2 mm breed en slechts 7,7 mm dun. Het toestel weegt 135 gram. Vanuit de doos draait de U op Android 6.0 Marshmallow en het apparaat beschikt over een grote 3.000 mAh batterij.

Exclusief toestel voor LG’s eigen provider

Op dit moment is het niet duidelijk of de smartphone ook voor andere markten is bedoelt. Het toestel is vanaf volgende maand exclusief verkrijgbaar via LG U +. Een van de grootste mobiele provider van Zuid-Korea. De provider is een onderdeel van LG. De LG U zal naar alle waarschijnlijkheid niet naar Nederland komen, maar misschien wordt er binnenkort een soortgelijke smartphone vrijgegeven. De smartphone moet het vooral hebben van zijn camera´s en de grote batterij.
LG U

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones