LG V20 reclame gelekt en nieuwe V20 renders gespot

LG V20 Reclame

Het toestel is slechts enkele secondes aanwezig maar onze collega’s van GSMArena hebben een LG V20 reclame te pakken. We zien een muzikant met wat vrienden dansend en spelend terwijl hij wordt opgenomen door wat lijkt de LG V20.

Nu de Samsung Galaxy Note 7 volledig onder vuur en soms zelfs in vuur en vlam staat is de timing voor de LG V20 feilloos. Het toestel heeft ook nog eens het besturingssysteem voor op de Samsung, Android 7 Nougat.

LG V20 reclame

Aankomende dinsdag wordt het vlaggenschip van LG onthult. Er zullen waarschijnlijk nog wel wat lekken en informatie volgen. Nadat we het toestel al hebben getoond in renders en foto’s in het wild kunnen we je nu deze reclame film tonen. Let goed op, want het toestel komt slechts enkele keren kort in beeld. Ongeveer na 25 seconden zien we een korte glimp van het nieuwe vlaggenschip de V20. Het toestel heeft iets weg van het huidige vlaggenschip de LG G5.

LG V20 reclame screenshot

Je kunt zien dat de algemene vorm en ontwerp overeenkomen met eerdere lekken van de V20. Dit filmpje zal een promofilm zijn voor een van de grootste vernieuwingen, de aanwezigheid van DAC audio. Helaas kunnen we niet met zekerheid zeggen dat dit ook echt een filmpje is van LG voor zijn nieuwe vlaggenschip. Maar we willen je het filmpje natuurlijk niet onthouden.

Specificaties LG V20

We weten al behoorlijk veel van het toestel. De V20 heeft een 5,7-inch Quad-HD AMOLED beeldscherm en het toestel heeft net als zijn voorganger de LG G5 een modulair design. Google liet ons al weten dat de smartphone als eerste toestel loopt op Android 7.0 Nougat. Qualcomm levert zijn vlaggenschip processor de Snapdragon 820. Bijgestaan met 4 GB werkgeheugen maakt het officieel een 2016 vlaggenschip.

Het toestel krijgt waarschijnlijk twee 20-megapixel camera’s achter en een 8-megapixel camera voor. De dubbele camera achterop zijn waarschijnlijk net zo ingedeeld als die van de LG G5. Waarbij een van de camera’s een breedhoek lens heeft. Waardoor je zeer leuke foto’s kunt maken als je beide lenzen combineert.

Nieuwe renders LG V20

Niet alleen een mogelijk reclame filmpje kwamen we tegen deze week. Ook enkele nieuwe renders.

LG V20 render 1

LG V20 Render

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones