LG V30 verschijnt zonder tweede notificatie beeldscherm

LG V30 verschijnt zonder tweede notificatie beeldscherm

De LG V familie heeft de naam van handige vlaggenschip smartphones met een tweede notificatie scherm. Volgens meesterlekker, Evan Blass, komt daar een eind aan met de LG V30.

De LG V10 heeft een groot 5,7-inch beeldscherm en een tweede beeldscherm bovenin. Het tweede scherm is super handig voor snelkoppelingen en notificaties. Het nieuwe vlaggenschip van LG, de V20, is in september geïntroduceerd en nu te koop in Amerika. Het toestel heeft net als de V10 een tweede beeldscherm naast een fors 5,7-inch beeldscherm. Veel V10 en V20 fans zijn laaiend enthousiast over dit tweede scherm. De LG V30 zal niet beschikken over een tweede scherm zegt Blass dit weekend.

LG V30

Volgens de doorgaans zeer betrouwbare internetlekker Evan Blass, zal LG geen gebruik maken van een tweede scherm voor zijn nieuwe V-vlaggenschip. Hij zegt namelijk een vroege LG V30 render te hebben. Hij laat hier verder niets over los behalve: “adieu, ticker”. In het gesprek op twitter dat volgt geeft Blass aan dat LG het notificatie scherm waarschijnlijk heeft vervangen door iets nieuws. We zullen echter moeten wachten tot hij ons beeld materiaal van de renders zal tonen om te weten wat. LG staat bekend als een innovatief bedrijf en we mogen dan ook een intrigerende nieuwe feature verwachten.

LG V20

De LG V20 is een grote phablet van LG. Het toestel heeft een enorm 5,7-inch beeldscherm een tweede notificatie scherm. Net als de LG G5 zijn er twee hoofdcamera’s waarbij een camera een telelens heeft en de ander is een breedhoeklens. De smartphone heeft een Snapdragon 820 processor en 4 GB aan werkgeheugen. In tegenstelling tot de V10 heeft de V20 maar één selfie camera. De LG V20 is een vlaggenschip voor de muzikale smartphone gebruiker. Het toestel beschikt over een Hi-Fi Quad DAC. DAC betekent ‘Digital-to-Analog Converter’ en het zet digitale signalen om naar analoge geluidssignalen. De LG V20 heeft wel vier DAC kanalen waardoor audio nog minder ruis heeft en geluid helderder klinkt.

De V20 werd pas aan het begin van september aangekondigd. Je mag aannemen dat LG het gebruikelijke 12-maanden levenscyclus aanhoudt. Dan verwachten we de LG V30 pas in september. Toch heeft Evan Blass al een render op de kop getikt van het nieuwe vlaggenschip.

Wij zijn klaar voor de render Evan.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones