LG V40 volgt Huawei’s voorbeeld en krijgt 5 camera’s

LG V40 volgt Huawei’s voorbeeld en krijgt 5 camera’s

De lancering van de Huawei P20 Pro lijkt een trend te hebben ontketend. Er gingen al geruchten over een iPhone met drie hoofdcamera’s rond en zelfs een Galaxy S10 met drie camera’s. De nieuwste geruchten suggereren dat ook LG in de trend mee gaat voor de LG V40. Sterker nog LG zet er nog een camera bij.

De Huawei P20 Pro is de eerste smartphone in de wereld met drie hoofdcamera’s. Het trio zit daar niet voor niets want de smartphone is de allerbeste camera smartphone van dit moment. Een nieuw gerucht doet de ronde dat LG de LG V40 zal uitrusten met niet vier maar wel vijf camera’s. Het toestel krijgt net zoals de HTC U12+ twee front camera’s en drie hoofdcamera’s. Naast Huawei werken Apple en ook Samsung aan smartphones met drie hoofdcamera’s.

LG V40

Naast de LG G7 ThinQ verwachten we in het tweede deel van 2018 de nieuwe LG V40. Een meer zakelijk vlaggenschip dat net iets groter is dan de G-lijn. Volgens de laatste geruchten van Android Police volgt LG het voorbeeld van Huawei en wordt het nieuwe V-vlaggenschip uitgerust met drie hoofdcamera’s. Daarnaast wordt het nieuwe vlaggenschip voorzien van twee front camera’s.

De LG V40 word dus een serieuze upgrade van de LG V30. Het is nog onduidelijk welke opstelling LG zal gebruiken voor de drie camera’s. Huawei gebruikt namelijk een flinke normale lens, 3x telelens en zwart/wit lens. LG gebruikte de laatste jaren een normale lens en breedhoeklens. De twee selfie camera’s worden volgens Android Police gebruikt voor 3D gezichtsherkenning. Een functie die we al eerder zagen bij de iPhone X.

Verwachte specificaties LG V40 ThinQ

De LG V40 ThinQ wordt een premium vlaggenschip met groot beeldscherm dat vrijwel de volledige voorkant inneemt. Net zoals bij de LG G7 ThinQ verwachten we een notch in het beeldscherm. In die notch tref je twee front camera’s. De behuizing van het toestel is zeer robuust gemaakt een voldoet waarschijnlijk aan de MIL STD 810G eisen. Net zoals eerder LG vlaggenschepen is de smartphone IP68 gecertificeerd. De krachtbron wordt een Snapdragon 845 processor van Qualcomm. Waarschijnlijk krijg je daar 6 GB aan werkgeheugen bij. Voor audiofans is het toestel zeker de moeite waard want ook dit LG vlaggenschip is uitgerust met een quad-DAC. Men verwacht een speciale knop voor Google Assistent en de vingerafdrukscanner is aan de achterkant geplaatst.

De komende tijd verwachten we meer informatie over de LG V40 TinQ.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones