LG verstuurt LG G6 uitnodiging, lancering voor MWC 2017

LG verstuurt LG G6 uitnodiging, lancering voor MWC 2017

LG heeft ons al enthousiast gemaakt over de LG G6. Het extra groter schermratio, de intensieve veiligheidstesten en natuurlijk het grote scherm van de G6. Vandaag verstuurt het Koreaanse bedrijf de LG G6 uitnodiging en laat ons weten dat we de smartphone op 26 februari mogen verwachten.

De opvolger van de LG G5 kan nog wel eens een groot succes worden. Het toestel heeft volgens de laatste bronnen geen modulair design maar wel de looks die hangen tussen de G5 en de V20. Krachtbron wordt de nieuwe indrukwekkende Snapdragon 835 van Qualcomm en de smartphone wordt onderworpen aan zwaardere testen dan volgens regulering nodig is. Misschien nog wel belangrijker, de kosten van het toestel zijn minder dan zijn voorganger en dat belooft wat voor zijn prijs.

LG G6 uitnodiging

Veelzeggend is de LG G6 uitnodiging niet. Het laat de contour van een smartphone zien met daarin de tekst “Play More, See More” en dat we de volgende datum in de gaten moeten houden, 26 februari om 12 uur in Barcelona. Het nieuwe LG vlaggenschip wordt dus een dag voor het Mobile World Congress (MWC) te Barcelona. De gigantische elektronica beurs in Barcelona begint 27 februari en duurt tot 2 maart. Het is DE plek voor veel smartphone fabrikanten om de nieuwe lichting vlaggenschepen te lanceren.

LG G6 uitnodiging

Huidige stand LG G6

Wat weten we op dit moment over de LG G6? Veel en toch ook weer weinig. Want niets is echt zeker. Behalve de afmetingen van het beeldscherm. LG heeft ons trots gemeld, dat de LG G6 wordt uitgerust met een 5,7-inch QHD+ beeldscherm met een extra grote beeldscherm verhouding (9:18). De extra grote verhouding verbetert de gebruikerservaring bij films, multi-tasken en waarschijnlijk ook voor virtual reality (VR). Android Nougat heeft special voor multi-tasken een split-screen functionaliteit. Daarnaast weten we dat LG zijn nieuwe vlaggenschip extra goed test om de veiligheid voor zijn klanten te waarborgen.

Vervolgens zijn er een serie aan geruchten. Zo denken we te weten dat het modulaire ontwerp is geschrapt. De achterkant is niet van metaal maar bedekt met glas en het forse beeldscherm is een edge-to-edge beeldscherm. Een Edge die je ook ziet bij de Samsung Galaxy S7 Edge en de Huawei Mate 9 Pro. Het toestel wordt waarschijnlijk waterdicht en bronnen melden dat het toestel 10 maart in de winkels ligt. Ruim voor de presentatie van de Samsung Galaxy S8 en misschien wel een meesterlijke zet van LG.

LG G6 QHD+

Helaas zijn de specificaties ook niet zeker. We verwachten uiteraard de Snapdragon 835 processor met minstens 4 GB werkgeheugen, al lijkt 6 GB aannemelijker. Achterop verwachten we twee camera’s en men verwacht net als bij de LG V10 ook twee front camera’s.

De geruchtenmolen rond het Zuid-Koreaanse vlaggenschip zal nog wel een tijdje draaien. Jammer genoeg was de LG G6 uitnodiging niet veel onthullend. Gelukkig wordt er steeds meer bekend over het nieuwe LG vlaggenschip. Wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws.

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones