Benchmark lichtere HTC 10 opgedoken

Benchmark lichtere HTC 10 opgedoken

Een benchmark van een lichtere versie van de HTC 10 is gespot. Betekent dit dat er een goedkopere en minder krachtige versie van HTC’s vlaggenschip wordt uitgebracht? Is dit de zogeheten Lifestyle versie en wordt hij ook in Europa verkocht? Uit de specificaties die naar voren komen krijgt deze nieuwe smartphone een minder snelle processor en heeft hij slechts 3 GB ram geheugen in plaats van de 4 GB die de HTC 10 heeft.

Benchmark HTC M10u gespot

Opvallend aan deze benchmark is de naam. De HTC 10 is het net aangekondigde vlaggenschip van HTC en heeft als eerste smartphone geen letter meer voor de naam. Mogelijk komt deze voordeligere en minder snelle smartphone alsnog als M10 op de markt. Bekijk de benchmark hieronder:
HTC M10u benchmark

Octa core processor

In de benchmark komt naar voren dat het toestel gebruik maakt van de nieuwste versie van Android, een Octa core (in plaats van Quad core bij de HTC 10) processor heeft met een snelheid van 1.4 Ghz en een 3 GB RAM geheugen heeft. De “u” in het typenummer hoeft geen speciale betekenis te hebben en kan net als bij de One M9u betekenen dat het een smartphone zonder simlock betreft. Specificaties over het scherm zijn nog niet bekend. We weten dus niet of dit een zogenaamde Lite editie gaat worden of dat het hier om een “Mini” gaat.

Prijs en beschikbaarheid HTC M10u

Informatie over wanneer en in welke landen deze nieuwe editie van HTC wordt uitgebracht is nog onduidelijk. Ook zijn er nog geen prijzen van het vermeende toestel uitgelekt. Zodra we meer informatie over de HTC M10u Lite of Mini hebben kunnen vinden, houden we je via ons blog hiervan op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws over HTC:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones