Lumia 830 en 930 krijgen goudkleurige uitvoering

Lumia 830 en 930 krijgen goudkleurige uitvoering

Smartphonefabrikant Microsoft komt met een goudkleurige versie van de Lumia 830 en 930. Dat blogt het bedrijf op de website. De smartphones worden, zo valt er te lezen, “in geselecteerde landen in Europa” gelanceerd.

De goudkleurige modellen van de twee Lumia’s komen evenens beschikbaar in twee versies. Er zal een uitvoering op de markt komen met een zwarte achterkant, en een uitvoering met een witte achterkant. Bij beide modellen zijn de rand en het Nokia-logo op de achterzijde van de betreffende toestellen goudkleurig.

Het is niet voor het eerst dat fabrikanten goudkleurige versies van smartphones uitbrengen. Vooral Apple is bekend vanwege zijn gouden iPhones, maar ook Samsung komt zo nu en dan met een goudkleurige uitvoering van één van zijn smartphones.

Lumia 830 en 930

De Lumia 830 komt de twijfelachtige eer ten goede als laatste smartphone waar het merk ‘Nokia’ nog op de achterzijde prijkt. Nadat de 830 werd uitgebracht, sloot Microsoft een deal met Nokia, nam het de Finse telefoonbouwer over en verdween de naam van de toestellen. De Nokia 830 heeft een 5,0 inch-scherm met 1280 bij 720 pixels. Deze lage resolutie zorgt er onder meer voor dat de accu erg lang meegaat.

De Lumia 930 is een topmodel van Microsoft. Het toestel heeft een scherm van 5,0 inch met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en draait op Windows 8.1. Qua specificaties voldoet de smartphone verder ook volledig aan de eisen van een high-end toestel, wat dan ook is terug te zien in de prijs.

Bekijk het laatste nieuws over Microsoft:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones