18 april 2013 door in Nokia.

nokia telefoonsHet afgelopen kwartaal heeft Nokia maar liefst 5,6 miljoen Nokia Lumia smartphones verkocht. Dit is ruim 27 procent meer dan hetzelfde kwartaal in 2012. Toch is het nog niet voldoende om de daling van alle smartphones en feature phones van Nokia te compenseren.

Nokia was een aantal jaar geleden nog marktleider op het gebied van telefoons, maar sinds de komst van de smartphone vallen de verkoopcijfers van Nokia behoorlijk tegen.

De komst van de Nokia Lumia en het besluit om samen te gaan werken met Windows Phone heeft er voor gezorgd dat er meer mensen Nokia smartphones zijn gaan kopen. Echter is het verlies nog altijd te groot en heeft Nokia moeite met de concurrentie van o.a. Samsung en iPhone.

Nieuwe Nokia Lumia toestellen

Nokia is momenteel bezig met de ontwikkeling van 5 nieuwe Nokia Lumia smartphones. Volgens Nokia zouden deze toestellen nog dit jaar op de markt moeten komen. Het zou gaan om een Phablet, een Nokia Lumia met PureView camera en o.a. ook een high end Lumia smartphone. De PureView kennen we van de eerder uitgebrachte smartphone met 41 megapixels camera van Nokia.

Nieuwsgierig naar alle Nokia Lumia toestellen?
Vergelijk eenvoudig alle Nokia telefoons op Telefoonabonnement.nl

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones